Articol publicitar

Clinica Trident - Primul centru stomatologic din Bucureşti creat special pentru confortul pacienţilor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimii ani, românii au devenit din ce în ce mai atenţi şi mai selectivi când vine vorba despre sănătatea lor, punând accentul pe servicii de calitate şi lăsând pe planul al doilea aspectul financiar. Spre deosebire de trecut, când banii erau principalul criteriu după care oamenii se ghidau, acum îşi doresc siguranţă şi profesionalism din partea medicilor la care apelează.

În acest sens, Clinica Trident, una dintre cele mai importante cabinete stomatologice din Bucureşti, s-a mutat într-un nou sediu, special construit pentru ca pacienţii săi să se bucure de condiţii la standarde înalte.

Cu o investiţie de peste două milioane de euro, reprezentanţii Clinicii Trident au ridicat de la zero prima clădire cu destinaţie clinică medicală - Centrul de Stomatologie Trident.

Mai mult decât un cabinet stomatologic

Având la bază un set de valori la un nivel ridicat de exigenţă, specialiştii care lucrează în Clinica Trident şi-au propus ca noul centru (situat în Strada Dr. Louis Pasteur, nr. 1A, în Cotroceni) să fie construit astfel încât pacienţii să aibă la dispoziţie toate condiţiile necesare pentru a se simţi cât mai confortabil. Cele şapte cabinete moderne, dintre care unul destinat copiilor, au fost dotate cu tehnologie de ultimă generaţie şi respectă normele internaţionale de igienă, fiind amenajate cu pardoseli antibacteriene şi antiseptice, scaune dentare cu sistem special de autodezinfecţie şi filtre biologice pentru alimentarea cu apă. În plus, pacienţii care apelează la serviciile Clinicii Trident au la dispoziţie o parcare subterană proprie, pentru a uita de această grijă.

De asemenea, sistemul computerizat care permite comunicarea situaţiei clinice între săli, laboratorul de tehnica dentară, două microscoape endodontice Zeiss (pentru realizarea de manopere endodontice foarte precise) şi instrumentele complexe de radiologie reprezintă doar o parte din aparatura pregătită pentru clienţi. Cu ajutorul acestora, medicii dentişti îşi pot desfăşura activitatea într-un mediu perfect din toate punctele de vedere.

Trident Diminutiv - Cabinet stomatologic special pentru copii

Din dorinţa ca toţi micuţii care calcă pragul noului centru Trident să aibă parte de o experienţă plăcută şi să scape de frica de dentist, a fost creat un cabinet de stomatologie pentru copii. Astfel, copiii beneficiază de tratamente medicale performante, într-un cadru potrivit vârstei şi o atmosferă relaxată, prietenoasă, fiind îndeplinite toate condiţiile optime pentru ca prichindeii să nu mai simtă senzaţia de disconfort la întâlnirile cu medicii stomatologi.

Echipa Trident Diminutiv este formată din medici cu experienţă vastă în acest domeniu, pregătiţi să le ofere celor mici servicii de calitate, pe baza unor tehnici care nu implică durere, indiferent că este vorba despre sigilarea sau fluorizarea dintilor ori îndepărtarea cariilor. În plus, pentru a veni în sprijinul copiilor cu grad crescut de anxietate, Trident Junior pune la dispoziţie ajutorul unui specialist în psihologie pediatrică.

Clinica Trident va cuprinde două săli de chirurgie

Noul sediu Trident va fi dotat curând cu două săli de operaţie, unde experţii în implantologie şi chirurgie Oro-Maxilo-Facială pot oferi pacienţilor cele mai sigure tratamente. Blocurile operatorii vor fi echipate în conformitate cu standardele internaţionale, asemenea sălilor de chirurgie dintr-un spital, cu saloane special amenajate şi posibilitatea efectuării unor anestezii generale.

În cadrul Clinicii Trident, fiecare intervenţie stomatologică este bazată pe cunoaştere amănunţită şi analiză profundă a cazului, iar pacienţii au parte de explicaţii detaliate din partea medicilor, astfel că se formează relaţii întemeiate pe responsabilitate şi încredere de ambele părţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite