Anchetă la Metrorex, după ce o garnitură a circulat cu o ușă deschisă VIDEO

0
Publicat:

Este anchetă la Metrorex, după ce în spațiul public au apărut imagini cu un tren de metrou care circulă cu o ușă deschisă. Incidentul deosebit de grav s-a produs pe Magistrala 4 Gara de Nord 2 – Străulești, iar filmarea a fost făcută de un călător în dreptul stației Basarab.

FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

Abia după ce imaginile surprinse au devenit virale pe rețelele de socializare, conducerea Metrorex a dat, joi dimineață, un comunicat de presă, conform clubferoviar.ro: ”În urma recentului eveniment în care un tren de metrou a circulat cu ușile deschise, Metrorex a inițiat o investigație tehnică, prin care a fost identificat trenul, inclusiv vagonul și ușa în cauza, acesta fiind retras din circulație pentru descărcarea memoriei înregistrate și analiză. În paralel, membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicații pentru a clarifica circumstanțele situației. În concluzie, echipa noastră de specialiști lucrează pentru a evalua toți factorii care au contribuit la această situație și pentru a identifica eventualele deficiențe în procedurile sau echipamentele noastre”.

Nu este pentru prima oară când conducerea societății de transport subteran din București încearcă să ascundă evenimentele și accidentele care se produc la metrou. Reamintim faptul că, inițial, s-a încercat ascunderea și apoi minimizarea accidentului de la stația Timpuri Noi din 27 februarie 2024, când două trenuri s-au ciocnit frontal.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite