Panică la metrou, pe cea mai aglomerată magistrală: Zeci de călători, evacuați. „Au fost plimbați precum oile” FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Panică la mterou, luni dimineața, pe cea mai aglomerată magistrală. Zeci de călători, care se grăbeau spre locurile de muncă au fost evacuați, după ce unul dintre trenuri a rămas blocat.

Zeci de călători, evacuați din metrou FOTO Facebook
Zeci de călători, evacuați din metrou FOTO Facebook

Incidentul a avut loc pe magistrala 2, Pipera-Berceni, între stațiile Eroii Revoluției și Tineretului, a transmis Antena 3 CNN.

Din primele informaţii, ar fi fost vorba despre o defecțiune. Trenul ar fi rămas blocat pe linie după frânare, în tunel. Evenimentul a durat în jur de 15 minute, după care trenul s-a pus, din nou, în mișcare.

În acest timp, peroanele s-au aglomerat, fiind oră de vârf. Oamenii nu au știut niciun moment care este problema, iar reprezentanții Metrorex nu au venit cu explicații pentru cele întâmplate. Mai mulți martori au postat fotografii și filmulețe, pe paginile de Facebook.

Tot pe rețelele de socializare, călătorii și-au și strigat nemulțumirile, adresate companiei de transport în comun.

„Stimate Metrorex și reprezentanții tăi, pentru costurile serviciilor prestate consider că meritam un dram de respect care să impună informarea călătorilor atunci când apar probleme tehnice la o ora de vârf. În aceasta dimineață, între stațiile Brâncoveanu-Tineretului, sute de călători au fost plimbați precum oile dintr-un tren în altul, de pe un peron pe altul, fără ca nimeni să anunțe, în mod explicit ce au de făcut. Vă doresc, stimați reprezentanti, sa ajungeți călători și vreme de o lună, să trebuiască să folosiți mijloacele de transport din București”, a scris o femeie.

„Bătaie de joc la ora asta de vârf”, este o altă postare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite