A murit un celebru traducător de filme piratate. Ce meserie avea în realitate Avocatul 31

0
Publicat:

Devenit celebru ca traducător de filme piratate, cunoscut sub pseudonimul Avocatul 31, Remus Cătălin Grigorescu a murit după o grea suferință, la 50 de ani. Puțină lume știe că bărbatul era în viața reală chiar avocat.

Remus Cătălin Grigorescu a murit la 50 de ani FOTO Facebook Răducanu B.
Remus Cătălin Grigorescu a murit la 50 de ani FOTO Facebook Răducanu B.

Remus era celebrul traducător al cărui pseudonim era văzut la începutul sau finalul filmelor piratate, Avocatul 31, scrie click.ro.

 Avocatul 31 a făcut pionierat în materie de subtitări. Datorită lui rămânii puteau să urmărească seriale noi, pe care canalele de televiziune nu le difuzau. Astfel, rețelele cu producții piratate erau singura resursă disponibilă publicului din România.

Remus se mândrea cu activitatea pe care o făcea din pură pasiune. Pe pagina sa de Facebook, acesta se descria ca un mare amator de filme pe care le traducea pentru o scară largă a publicului, fiind apreciat pentru acuratețea textelor sale.

Am marea pasiune (nebunie, de fapt a depășit stadiul de pasiune) traducerea filmelor. Orice subtitrare în care vedeți Avocatul31 este tradusă de mine.

Nu sunt traducător profesionist, sunt avocat, însă fac asta de mult timp și cred că o fac destul de bine. Dețin site-ul www.subtitrari-noi.ro, cel mai bun site de subtitrări, evident", scria bărbatul pe site-ul pe care îl deținea.

Citește articolul integral pe click.ro

În urmă cu câteva zile s-a stins din viață și stomatologul Iulian Juncănaru, fost concurent al sezonului 8 Chefi la cuțite. Bărbatul a murit la numai 39 de ani. Clinica unde el a lucrat ca stomatolog, precum și apropiații, au făcut anunțul trist. Tânărul a murit subit acasă.

A muncit din greu să ajungă medic

 Iulian Juncănaru a participat la Chefi la cuțite în anul 2020 și i-a impresionat pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea atât cu preparatul său, cât și cu povestea sa de viață. El a povestit că a muncit din greu pentru a deveni  medic, pentru că nu a fost susținut financiar de familie și a fost nevoit să strângă de unul singur bani pentru facultate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite