Un nepalez și un srilankez, dispăruți de la locul de muncă. Un pensionar este și el de negăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nepalez și un srilankez au plecat de la locul de muncă din comuna brașoveană Voila și nu s-au mai întors. La fel s-a întâmplat cu un vârstnic cazat la un cămin din Brașov. La acest moment, polițiștii îi caută pe toți trei.

Un nepalez, un srilankez și un vârstnic dispăruți FOTO IPJ Brașov
Un nepalez, un srilankez și un vârstnic dispăruți FOTO IPJ Brașov

Un nepalez și un srilankez sunt dați dispăruți la Brașov, după ce ambii au plecat de la locul de muncă din localitatea Voila și nu au mai revenit. Este prima oară când cetățeni străini, veniți în România la muncă, sunt dați dispăruți din Voila și sunt căutați de polițiști.

Unul dintre cei doi este un cetățean nepalez în vârstă de 25 de ani, R. C. Hemata.

Acesta are următoarele semnalmente: înăltimea de aproximativ 1.65 m, greutatea aproximativa 65 kg, culoarea parului negru, ten masliniu, culoarea ochilor căprui și poartă mustață. La momentul plecării purta următoarele obiecte vestimentare: adidași negri, jeanși de culoare închisă”, au transmis polițiștii brașoveni.

Cel de-al doilea este minor, în vârstă de 17 ani, vine din Sri Lanka și are un nume mult mai dificil de reținut pentru un român, Hewa Disanayakalage Sujeeva Priyankara D.

Acesta are următoarele semnalmente: înăltimea de aproximativ 1.75 m, greutatea aproximativa 80 kg, culoarea parului negru, ten masliniu, culoarea ochilor căprui și poartă barba. La momentul plecării purta următoarele obiecte vestimentare: teniși albaștri, jeanși albastru închis, tricou kaki, hanorac cu gluga albastru închis”, au mai informat polițiștii.

Potrivit oamenilor legii brașoveni, ambii cetățeni dețin permise de ședere și există posibilitatea să fi plecat împreună.

A dispărut și un vârstnic de la un cămin de bătrâni

Tot sâmbătă, 3 iunie, a fost dat dispărut și un cetățean român, în județul Brașov, plecat de la un cămin pentru persoane vârstnice.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că Vlădău Ion, în vârstă de 72 ani, a plecat voluntar din Căminul pentru Bătrâni „Țiriac”, din municipiul Brasov, fără a mai reveni până în prezent”, au mai precizat polițiștii.

Acesta are următoarele semnalmente: înăltimea de aproximativ 1,72 m, corpolent. La momentul plecării era îmbrăcat într-o bluză din material textil de culoare negru și blugi de culoare bleu. Se deplasează cu greutate, cu ajutorul unui baston roșu.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la cei trei dispăruți sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite