Nepalez din Timișoara, în comă după un conflict cu un conațional

0
Publicat:

Un tânăr de 26 de ani din Nepal, stabilit în Timișoara, se zbate între viață și moarte după ce a fost grav rănit în urma unui incident cu un coleg de apartament, tot nepalez.

Un tânăr din Nepal stabilit în Timișoara a ajuns la spital în comă de gradul IV FOTO Arhivă
Un tânăr din Nepal stabilit în Timișoara a ajuns la spital în comă de gradul IV FOTO Arhivă

Potrivit surselor „Adevărul” victima a ajuns la spital în comă de gradul IV. Medicii au sesizat Poliția, care a constatat că între victimă și un coleg de apartament a avut loc o altercație.

„La data de 17.11.2022, în jurul orei 01:15, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire  la faptul că la Spitalul Municipal din Timișoara se află o persoană agresată. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, cetățean străin”, a transmis IPJ Timiș.

Potrivit polițiștilor, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că victima ar fi avut o altercație cu un alt cetățean străin în timp ce se aflau într-un imobil de pe strada 1 Decembrie din Timișoara.

„În timpul altercației, tânărul în vârstă de 26 de ani, ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap, în acest moment aflându-se la spital pentru îngrijiri medicale. A fost identificat și celălalt bărbat, în vârstă de 22 de ani, în prezent acesta aflându-se la audieri. Polițiștii au  întocmit un dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul căruia de efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului”, a transmis IPJ Timiș.

În aprilie 2021, un migrant afgan a fost omorât în Timișoara de un conațional, în urma unui conflict. 

În fapt, s-a reţinut că în cursul după-amiezii de 19.04.2021, în jurul orei 16,30, inculpatul A.F., cetăţean afgan, în timp ce se deplasa alături de alţi trei migranţi afgani, pe bulevardul Republicii din Timişoara, ar fi aplicat, în spate, victimei I.A.J., la rândul său migrant, o lovitură cu un cuţit, producându-i o plagă înjunghiată penetrantă, soldată cu hemoragie, leziune traumatică gravă ce a condus la decesul victimei, în scurt timp, la spital.

În prealabil, în acelaşi context, inculpatul A.F. ar fi aplicat o lovitură de cuţit şi unui alt migrant, respectiv persoanei vătămate K.N., lovitură soldată cu o plagă înjunghiată care a impus internarea acestuia, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, după identificarea criminalului dat în urmărire internațională. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite