Un angajat și-a terorizat șefa pe internet. A amenințat-o că-i ucide fiica dacă nu-i satisface solicitările

0
Publicat:

Un bărbat din Brașov a amenințat-o pe șefa lui că o bate și îi ucide fiica. Ulterior, i-a scris că dacă nu îi va da o mașină, un telefon și o sumă de bani, va trece la punerea în practică a amenințărilor

Un bărbat din Brașov și-a șantajat șefa FOTO Adevărul
Un bărbat din Brașov și-a șantajat șefa FOTO Adevărul

Un brașovean de 33 de ani și-a amenințat șefa cu acte de violență la adresa ei și a fiicei acesteia și apoi a șantajat-o pe o rețea socială. Polițiștii brașoveni l-au reținut și îl cercetează pentru șantaj.

Polițiștii au fost sesizați de persoana vătămată, o angajată cu funcție de conducere  a unei societăți comerciale, din municipiul Brașov, care reclama faptul că a primit mesaje prin intermediul unui canal de socializare, în conținutul cărora un angajat, aflat în subordinea sa, îi cerea un autoturism, un telefon mobil, o sumă de bani și reangajarea unei colege, în caz contrar va pune în aplicare amenințările violente pe care i le-a transmis”, a informat subcomisarul Florentina Manolache, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Polițiștii au verificat mesajele și device-ul de pe care au fost trimise și, astfel, au ajuns la autorul lor.

La data de 10.03.2023, o persoană de sex masculin în vârstă de 33 de ani, prin mesaje trimise într-o aplicație de mesagerie electronică, a amenințat-o pe persoana vătămată, angajată într-o funcție de conducere la societatea unde este angajat și acesta, cu acte de violență și cu moartea față de fiica sa și față de alți colegi de muncă, cerându-i la schimb un autoturism în valoare de 53.000 lei, un telefon mobil în valoare de 7.000 de lei, suma de 5.000 de lei, precum și reangajarea unei foste colege”, a declarat Radu Năstac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

În urma investigațiilor, polițiștii au reușit să îl identifice pe șantajist, pe care l-au reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate la acest moment de către Biroul de Investigații Criminale Brașov, iar bărbatul va fi dus în fața judecătorului, cu propunere de arestare preventivă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite