Tânăr reținut de polițiști după o cascadă de infracțiuni. Printre altele este acuzat de lovire, răzbunare și șantaj

0
Publicat:

Un tânăr din municipiul Botoșani a fost reținut pentru 24 de ore după o serie impresionantă de infracțiuni. Acesta a comis în cele trei luni de la începutul anului, nu mai puțin de 5 infracțiuni, inclusiv șantaj, amenințare și violență.

Tănăr încătușat FOTO Shutterstock
Tănăr încătușat FOTO Shutterstock

Tânărul din municipiul Botoșani a fost reținut pentru 24 de ore în urma comiterii a cinci infracțiuni arată monitorulbt.ro. Acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Poliției din Botoșani, fiind avansată propunerea, către instanță, de arestare preventivă. Infracțiunile au fost comise în municipiul Dorohoi.

Răzbunare, intimidare, șantaj

Seria de infracțiuni a început chiar din luna ianuarie. Conform probatorului, pe 16 ianuarie, tânărul s-ar fi răzbunat într-un mod brutal pe un botoșănean fiindcă a dat declarații, într-o altă cauză penală în care era implicat. Tot în luna ianuarie, tânărul ar fi lovit o altă persoană care mergea pe o stradă din municipiul Dorohoi. Mai mult decât atât și-ar fi urmărit victima până acasă pentru a o intimida.

Seria de infracțiuni nu s-a oprit însă aici. La începutul lunii martie a amenințat cu bătaia o altă persoană. Apoi ar fi furat dintr-un magazin. În cele din urmă ar fi șantajat o tânără cu imagini compromițătoare cerându-i bani pentru a nu le face publice. În cele din urmă tânărul a fost reținut de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Dorohoi. Cercetările continuă în acest caz, tânărul fiind suspectat de următoarele infracțiuni: răzbunare pentru ajutorul dat justiției, furt, șantaj, amenințare și lovire sau alte violențe. Numai pentru lovire sau alte violențe pedeapsa poate fi cu închisoarea de la 3 luni până la 2 ani, sau amendă.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite