Soț și soție, găsiți morți în vila lor de la Bran. Abia se căsătoriseră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat și o femeie, soț și soție, din satul Șimon, comuna Bran, Brașov, au fost găsiți în casă, fără suflare, de către tatăl bărbatului. Localnicii spun că autorul dublei crime ar fi chiar fratele bărbatului.

Cei doi soți au fost găsiți fără suflare de către tatăl bărbatului FOTO Facebook
Cei doi soți au fost găsiți fără suflare de către tatăl bărbatului FOTO Facebook

O dublă crimă s-a petrecut în satul Șimon al comunei Bran din Brașov. Două victime, soț și soție, au fost găsite fără suflare, în vila lor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au confirmat, deocamdată, doar faptul că se efectuează cercetări cu privire la moartea a două persoane.

Potrivit unor surse locale, este vorba de un bărbat și o femeie, soț și soție, ale căror cadavre au fost descoperite în locuința celor doi de către tatăl bărbatului. Localnicii spun că bărbatul decedat avea 38 de ani și lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, la punctul de lucru din Moieciu, și se căsătorise anul trecut.

Unele informații spun că ar fi avut loc o altercație între frați, în urmă căreia s-a produs decesul celor două victime. Este foarte probabil ca proprietarii casei să fi fost uciși de cumnat. Surse neoficiale spun că bărbatul și femeia ar fi avut capetele zdrobite, posibil în urma unor lovituri de topor.

Tot ce vă pot spune în acest moment este că la fața locului se efectuează cercetări cu privire la moartea a două persoane. Am să revin cu date noi mai târziu”, a transmis purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Cele două victime nu erau căsătorite de foarte multă vreme și, potrivit postărilor de pe rețelele sociale, au avut un an 2022 în care au călătorit destul de mult și s-au bucurat de primul an de căsnicie.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri