Cadavrul tranşat al unui bărbat, găsit într-o casă din Bihor. Criminalul ar fi stat 3 săptămâni lângă corpul tăiat în bucăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui bărbat, tranşat în două bucăţi şi în stare avansată de descompunere, a fost găsit miercuri, 27 februarie, într-o locuinţă din satul bihorean Băiţa, principalul suspect fiind găsit de poliţişti şi prezentat deja în faţa procurorului criminalist pentru audieri.

Din primele informaţii, victima şi criminalul erau prieteni şi locuiau în aceeaşi casă în satul Băiţa unde, de altfel, a şi fost descoperit cadavrul. 

Potrivit unor surse locale, după comiterea crimei, autorul ar fi tăiat cadavrul în două, şi ar fi stat în casă cu corpul despicat al victimei sale vreme de 3 săptămâni. 

Mai multe echipaje de poliţişti, criminalişti s-au deplasat miercuri la faţa locului, sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru cercetări. 

"Cadavrul, care prezenta numeroase urme de violenţă, a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzelor decesului", a declarat, miercuri, pentru Adevărul.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite