Sărbători de iarnă la Brașov. Ce ofertă turistică are Poiana Brașov sau Branul

0
Publicat:

Sărbătorile de iarnă petrecute în Poiana Brașov pot costa între 500 și 1.000 de euro de persoană, pentru patru nopți. În zona Bran, sejurul costă între 500 și 700 de euro de persoană, dar fără răsfăț la spa.

Sărbătorile în Poiana Brașov FOTO Ioan Buciumar
Sărbătorile în Poiana Brașov FOTO Ioan Buciumar

Mulți se întreabă cât costă să petreacă anul acesta Crăciunul sau Revelionul în Poiana Braşov sau în celelalte destinații turistice de iarnă din județ. Cei care își doresc să facă sărbătorile de iarnă la Brașov mai pot alege dintre ofertele pregătite de pensiuni sau hoteluri.

La un hotel de patru stele din Poiană, preţurile variază între 500 şi 1.000 de euro de persoană, în funcţie de perioada aleasă, tipul camerei şi mesele incluse. În zona Bran-Moieciu-Fundata preţurile sunt mai mici, dar fără acces la piscină, spa sau wellness.

Avem oferta de Crăciun, cu un tarif de la 595 euro de persoană, cameră dublă, iar cea de Revelion cu un tarif de la 995 euro pe persoană, loc în cameră dublă. Ambele oferte sunt pentru un sejur de patru nopţi, cazare cu demipensiune. La cina de Crăciun o să-i întâmpinăm pe oaspeţi cu multe surprize. Sunt seri tematice, cu meniuri atent alese şi gătite cu drag de chef-ii noştri”, a dezvăluit Bianca Socol, șefa recepției unui hotel de patru stele.

Chiar și la aceste prețuri, gradul de ocupare în Poiana Brașov pentru Crăciun și Revelion este aproape de 100%.

Trebuie precizat că, dacă doriți ca distracția să fie completă, mai aveți nevoie și de echipament de schi (eventual și de un instructor, în cazul începătorilor) și de cartelă pentru transportul pe cablu.

Cei care își doresc un sejur în zona Bran-Moieciu-Fundata se pot bucura de prețuri mai mici, dar fără acces la piscină, spa sau wellness. În schimb, turiştii pot face plimbări în natură cu sania sau cu căruţa, în funcţie de vreme, iar mesele includ produse tradiţionale specifice zonei.

„Crăciunul şi Revelionul aduc un grad de ocupare de aproape 100% la cabanele noastre. Turiştii au rezervat vacanţele de iarnă încă din primăvară. Se vor putea bucura de plimbări cu sania trasă de cai, alte activităţi outdoor la centrul de agrement din zonă şi vor completa distracţia cu bucate tradiţionale gătite şi servite de noi la poalele Bucegilor. Preţul pentru un sejur de Crăciun este de 500 euro de persoană, iar de Revelion depăşeşte uşor 700 de euro”, a spus Severina Puiu, administrator al unei cabane din zonă.

Poiana Brașov și zona Bran-Moieciu-Fundata sunt doar două dintre variantele petrecerii sărbătorilor în județul Brașov.

Cei care vor peisaje de vis și aer curat mai au și alte variante la dispoziție, cum ar fi Vama Buzăului, unde prețurile sunt chiar mai mici decât în zona Bran.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite