„Profesorii Altfel” propuși de elevi pot fi votați și premiați. „Haideți să scoatem în evidență exemplele de bune practici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociația „Brașovul Altfel” le-a cerut elevilor din județ să nominalizeze profesorii pe care îi apreciază cel mai mult. Acum, aceștia pot fi votați la trei categorii pentru obținerea de premii

Profesori nominalizați de elevi ca fiind „altfel” FOTO Asociația Brașovul Altfel
Profesori nominalizați de elevi ca fiind „altfel” FOTO Asociația Brașovul Altfel

Asociația „Brașovul Altfel” își propune să îi premieze pe profesorii care ies în evidență prin implicarea lor și prin metodele de predare mai apropiate de elev. Pentru aceasta, elevii au scris despre ce fac diferit profesorii lor, iar acum urmează să fie votați, la mai multe categorii, profesorii pe care elevii îi consideră cei mai merituoși.

Scopul acestui proiect este să scoatem în evidență profesorii altfel, profesorii pe care elevii îi apreciază în mod deosebit. Elevi de la mai multe școli din județul Brașovși-au înscris profesorii în proiect. Avem înscriși profesori din Brașov, Săcele, Codlea și Orașul Victoria, la cele trei categorii: „Profesorul cu activități extrașcolare”, „Profesorul cu mod interactiv de predare” și „Premiul special”. Câștigătorul, la fiecare categorie, o să fie profesorul care strânge cele mai multe voturi. Voturile vin de la brașoveni, așa că vă invit să votați”, a transmis Radu Paul, președintele Asociației Brașovul Altfel.

La categoria „Profesorul cu activități extrașcolare” sunt două nominalizări: Cezarina Bâlbâe de la Liceul George Moroianu din Săcele și Daniela Elena Păcurar de la Școala Profesională Kronstadt. Ana-Maria Savu de la Liceul Ion Codru Drăgușanu și Nicolae Spiridon de la Colegiul Andrei Șaguna sunt propunerile pentru „Profesorul cu mod interactiv de predare”, în timp ce pentru premiul special sunt propuse Ioana Mașca de la Colegiul de Informatică Grigore Moisil și Laura Tofan de la Liceul Ioan Pascu din Codlea.

Profesorii cei mai votați și elevii care „le-au întocmit dosarul” vor fi premiați

Cei care vor întruni cele mai multe voturi la fiecare dintre cele trei categorii vor primi câte 1.000 de lei, la fel cum se va întâmpla și în cazul elevilor care au participat la procesul de până acum. În plus, elevii vor primi și câte un voucher la cinema și un bilet de intrare la un film.

Toți știm cât de importantă este educația, așa că haideți să punem umărul în a scoate în evidență exemplele de bune practici ale acestor profesori”,  mai spus Radu Paul.

În general, elevii i-au propus pe profesorii care fac orele interactive, adică îi provoacă să gândească, nu doar să memoreze ceea ce există în programele școlare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite