Primarul din Bran: „Nu l-am văzut pe Elon Musk, dar nu pot fi sigur că nu se ascundea sub una din măști“

0
0

Primarul din Bran este unul dintre cei șase români care au participat la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran. Acesta spune că nu l-a văzut pe Elon Musk, dar că miliardarul putea fi mascat.

Actorul Adrian Grenier își face un selfie cu un admirator FOTO Ioan Buciumar
Actorul Adrian Grenier își face un selfie cu un admirator FOTO Ioan Buciumar

Primarul din Bran, comuna din Brașov unde mai mulți milionari americani și staruri de cinema au petrecut noaptea de duminică spre luni, 30/31 octombrie a.c., cu ocazia Halloween, spune că a participat la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran, alături de alți 5 români. Edilul a declarat că a avut parte de o experiență unică și o petrecere de vis.

Ioan-Cosmin Feroiu a declarat că el, personal, nu l-a văzut pe Elon Musk, dar nu a exclus faptul că acesta ar fi putut participa la petrecerea miliardarilor, deoarece aproape toată lumea era mascată și era dificil să îți dai seama pe cine ai în față.

„N-aș putea să spun cu certitudine dacă a fost sau n-a fost Elon Musk pentru că aproape toți purtau măști, aveau costume, era dificil să-ți dai seama cine este persoana de lângă tine. Eu, personal, nu pot să spun că m-am întâlnit sau l-am remarcat la petrecere pe Elon Musk, dar nu înseamnă că nu putea fi sub o anumită mască”, a spus edilul șef din Bran.

Actorul Adrian Grenier, în momentul sosirii la cină FOTO Ioan Buciumar
Actorul Adrian Grenier, în momentul sosirii la cină FOTO Ioan Buciumar

Primarul din Bran a mai precizat că a mâncat acasă înainte de a merge la petrecere, astfel că nu a fost interesat de felurile de mâncare servite la petrecere.

Totuși, Feroiu a admis că nu s-a putut abține să testeze prăjiturile apetisante care erau la dispoziția oaspeților de la Castelul Bran.

Primarul spune că a remarcat-o la petrecere pe celebra Elle Macpherson (fotomodel și actriță, care a și postat pe rețelele de socializare plimbarea făcută pe străzile Brașovului), precum și alte persoane de la Hollywood care i-au părut cunoscute, dar pe care, pentru a le identifica, are nevoie să arunce o privire pe Google.

La petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran au participat, cu siguranță, Peter Thiel, fondator al PayPal, miliardarul Matt Danzeisen (care este soțul lui Thiel), actrița Julia Sandstrom și actorul Adrian Grenier, cunoscut din filmul „Diavolul poartă Prada“.

Celebrități de la Hollywood, la o cină la Bran FOTO Ioan Buciumar
Celebrități de la Hollywood, la o cină la Bran FOTO Ioan Buciumar

Toți oaspeții de peste Ocean au fost foarte discreți și nimeni nu a acordat vreun interviu sau vreo declarație presei din România. Totuși, aceștia nu s-au ferit de camerele de luat de vederi nici la restaurantul din Brașov, unde au luat, duminică, un brunch, nici la cel din Tohanu Nou, unde au luat, în aceeași zi, cina.

Participanți la petrecerea miliardarilor de la Bran FOTO Ioan Buciumar
Participanți la petrecerea miliardarilor de la Bran FOTO Ioan Buciumar
Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite