VIDEO/FOTO Cum s-au costumat invitații pentru petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitații la super petrecerea de Halloween de la Castelul Bran au sosit deja în stațiune, iar la ora transmiterii acestui articol se află la un restaurant unde iau cina. Miliardarii, între care și vedete de la Hollywood, au venit deja costumați pentru ca apoi să meargă la castel.

Distracția miliardarilor și vedetelor s-a mutat din centrul Brașovului la un restaurant din zona Bran.

Deși au sosit cu aceleași limuzine și VAN-uri cu geamuri fumurii și s-au ferit de ochii curioșilor, unii dintre invitații la petrecere s-au lăsat filmați și fotografiați. Este și cazul actorului, producătorului, regizorului și muzicianului american Adrian Grenier, cunoscut pentru portretizarea lui Vincent Chase în serialul de televiziune Entourage, care a făcut chiar și un selfie alături de un bărbat care a dorit să se fotografieze cu el.

Actorul american Adrian Grenier, costumat pentru petrecerea de la Bran FOTO Ioan Buciumar
Actorul american Adrian Grenier, costumat pentru petrecerea de la Bran FOTO Ioan Buciumar

La restaurantul „Dor”, din Bran, unde au luat cina, americanii au venit gata costumați pentru petrecerea de la Castel, mascați și îmbrăcați în costume care sugerează tematica de Halloween. Gardul localului a fost acoperit cu o pânză, pentru a asigura intimitatea petrecăreților.

Invitații au sosit timp de mai bine de o oră, iar după cină se vor muta la Castelul Bran, unde va avea loc petrecerea la care sunt invitate 300 de persoane. 

La restaurant, petrecăreții au fost așteptați și de membrii unei asociații care cerea sprijin financiar de la Elon Musk pentru un proiect.

În apropierea restaurantului era amplasat un balon luminos pe care scria „Welcome Elon Musk".

În zona Castelului Bran, se afla și un grup de protestatari, dar care nu erau foarte gălăgioși.

Castelul Bran a fost închis pentru public încă de la ora 16.00, singurele mașini care au mai intrat după această oră, în afara celor cu americani, fiind autovehiculele artiștilor care ii vor distra pe oaspeți.

Petrecerea propriu-zisă de Halloween nu va începe înainte de ora 22.00, posibil chiar în jurul miezului nopții.

Castelul Bran găzduiește, în acest weekend, o super petrecere de Halloween, la care participă miliardari dornici de o experiență inedită.

Fondatorul PayPal, ținută lejeră la brunch-ul de la Brașov

Duminică la prânz, o parte dintre aceștia, între care magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, au mâncat la un restaurant din centrul Brașovului.

Prieten de 20 de ani cu Elon Musk, cel mai bogat om din lume, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, a plecat de sâmbătă seară cu elicopterul din București, împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Duminică la prânz, Thiel și Danzeisen, alături de alte vedete, au fost văzuți la un restaurant din centrul municipiului Brașov.

Șeful restaurantului Prato, Laurențiu Iordache, a menționat că meniul a fost între 75 și 100 de euro de persoană. La insistențele presei, care a remarcat costurile scăzute, Iordache a explicat că a fost doar un brunch și că nu au fost chestii ieșite din comun față de meniul obișnuit al restaurantului.

„Ceea ce le-am servit astăzi, se găsește în fiecare zi în meniul nostru”, a spus Iordache, fără să precizeze exact ce au mâncat oaspeții.

„Nu au optat pentru nimic deosebit, în afara unor restricții alimentare în cazul unor persoane, cum ar fi alergiile, spre exemplu), nu au fost alte solicitări. Lumea a fost mulțumită și sperăm să mai vină”, a spus Iordache.

Vremea foarte frumoasă de duminică a atras o mare mulțime de brașoveni în Centrul Istoric al orașului. Terasele au fost pline, iar zona fremăta de lume.

În jurul restaurantului și terasei Prato era foarte puțină lume. Câte un trecător mai întreba de ce sunt atâtea camere, dar, cum nu cunoștea pe nimeni, își vedea de drum. În schimb, strada Micharl Weiss, pe care se află restaurantul, una pietonală, era plină de mașini de lux și de VAN-uri.

Patronul PayPal, Peter Thiel, îmbrăcat în pantaloni scurți și cu Matt Danzeisen alături, a zâmbit, dar nu a scos o vorbă, deși reporterii au insistat cu întrebările. Cei doi au urcat într-o limuzină și au plecat spre hotel.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite