Marea petrecere de la Castelul Bran. Cum au fost întâmpinați oaspeții în „Casa lui Dracula”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarii americani și vedetele de la Hollywood venite să petreacă Halloween în România, costumate în ton cu evenimentul, au fost întâmpinate cu imagini și sunete de groază, în momentul în care au ajuns la Castelul Bran, în noaptea de duminică spre luni.

Castelul Bran, pregătit de marea petrecere FOTO Ioan Buciumar
Castelul Bran, pregătit de marea petrecere FOTO Ioan Buciumar

După ce au luat cina la un restaurant din zonă, miliardarii și vedetele americane s-au îndreptat spre Castelul Bran, unde îi așteaptă o petrecere de pomină. Castelul le este pus la dispoziție toată noaptea de duminică spre luni, iar surprizele se țin lanț aici.

Încă înainte de sosirea invitaților, din stradă se puteau auzi sunete înfricoșătoare și urlete de lup ce prefigurează noaptea de groază care va avea loc la Castelul Bran. Castelul era închis pentru public încă de după-amiaza, din jurul orei 16:00, astfel că nimeni nu poate spune exact ce îi așteaptă înăuntru pe petrecăreți.

Postările vedetelor i-au mai ajutat pe cei curioși să-și facă o imagine despre felul în care se distrează cei de la castel. Megan Johnson a urcat pe Twitter un filmuleț cu o stafie în mișcare, proiectată pe zidul castelului, însoțită de sunete de groază.

Castelul Bran s-a umplut, treptat, de oaspeți, după ora 21:00, când s-a dat liber la petrecere.

Elon Musk, mister total

Potrivit unor surse, Elon Musk ar fi ajuns la Bran înaintea celorlalți și ar fi avut la dispoziție o cameră pregătită special. Cel mai bogat om al planetei ar urma să mai rămână două zile după ce vor pleca ceilalți invitați.

Aproape toate pensiunile din jurul castelului sunt închiriate de mai multă vreme și nu mai au camere libere. Cel mai probabil, acestea vor fi folosite pentru after-party de către Musk și ceilalți oaspeți ai Branului.

Ziua marii petreceri a debutat pentru grup cu un brunch la un restaurant din Centrul Istoric al Brașovului. Aici, șeful restaurantului a declarat că masa a costat undeva între 75 și 100 de euro de persoană și că nu au mâncat nimic deosebit, doar ce oferă locația în mod obișnuit.

La pas prin Brașov sau chiar prin pădure

Unii dintre americani au vizitat centrul Brașovului, alții au mers chiar pe munte sau prin pădure, în timp ce alții au decis să meargă direct spre hotel. Chiar dacă s-au lăsat filmați, miliardarii și starurile de peste Ocean nu au declarat nimic pentru presa din România și s-au mulțumit să arunce doar zâmbete ca răspuns la întrebări.

A urmat o cină la un restaurant din zona Bran, unde toată lumea era deja costumată pentru marea petrecere de Halloween. Oaspeții au sosit timp de o oră la restaurant și atmosfera părea una foarte destinsă. Unii dintre actori chiar au făcut selfie-uri cu admiratorii care au putut ajunge în preajma lor.

A fost ultima oprire înainte de petrecerea de la Castelul Bran, unde atmosfera părea una dintr-un film de groază, cu sunete și imagini care să-i introducă pe oaspeți în atmosfera de Halloween.

Castelul Bran a fost, astfel, locul din lume cu cel mai mare număr de personalități pe metrul pătrat, o reclamă cum nu se poate mai bună în întreaga lume.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite