Poiana Brașov, transformată peste noapte pentru festivalul Massif. Cum a dispărut noroiul FOTO

0
Publicat:

Cu numai o zi înainte de începerea festivalului Massif, Poiana Brașov era o mare de noroi. Organizatorii au reușit să transforme locul peste noapte, astfel că fanii se pot bucura de condiții bune

Organizatorii Festivalului Massif au reușit să învingă noroiul FOTO Alin Cohai
Organizatorii Festivalului Massif au reușit să învingă noroiul FOTO Alin Cohai

Cu numai o zi înainte de începerea festivalului Massif, părea aproape imposibil ca acesta să se desfășoare în condiții decente. Cum zăpada căzută din abundență la jumătatea lunii februarie s-a topit în ultimele zile ca urmare a temperaturilor foarte ridicate, noroiul era „până la glezne” în zona în care este amplasată scena principală.

La fel se întâmpla și în jurul celorlalte scene, deoarece zăpada topită a lăsat multă apă în urmă, iar festivalul se desfășoară în zone acoperite cu iarbă, care se transformă în zone cu noroi la fiecare ploaie.

Chiar unul dintre cei mai în vogă specialiști în marketing și management din România, brașoveanul stabilit în Cluj, Doru Șupeală, posta pe pagina proprie de Facebook felul jalnic în care arăta zona din jurul scenei principale cu numai o zi înainte de începerea festivalului.

Doru Șupeală făcea o comparație între fotografiile oferite de organizatori și realitatea de joi, 2 martie, cu numai 24 de ore înainte de începerea festivalului, între care diferența era uriașă. Totuși, în numai o zi, organizatorii au reușit să transforme locul și să ofere condiții bune fanilor.

Brașovul se transformă, treptat, într-un furnicar de tineri și adolescenți veniți din toate colțurile țării, care își doresc să se distreze la prima ediție Massif. De la gară și până în Livada Poștei, aceștia pot fi întâlniți la tot pasul, cu cel mult un rucsac în spate, un pic dezorientați, dar cu un zâmbet în colțul gurii pentru că se văd în orașul distracției, unde îi așteaptă Marele Festival.

În Poiana Brașov atmosfera deja începe să se încălzească și va ajunge în fierbere după lăsarea întunericului, când vor sosi cei mai mulți dintre fani. Timp de trei zile, stațiunea va fi centrul distracției din România, spre bucuria celor tineri și – probabil – spre disperarea animalelor care sălășluiesc în jurul stațiunii.  

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite