Programul festivalului Massif, din Poiana Brașov, pe fiecare dintre trei scene: Mainstage, GOAT și Retro Fantesia

0
Publicat:

Organizatorii Massif au anunțat programul festivalului de luna viitoare pe fiecare scenă. De asemenea, se pot cumpăra și bilete pentru o singură zi, ale căror prețuri încep cu 27 de euro plus taxe

Simulare pentru festivalul Massif din Poiana Brașov, 3-5 martie 2023 FOTO Massif
Simulare pentru festivalul Massif din Poiana Brașov, 3-5 martie 2023 FOTO Massif

Unul din cei mai bine cotați DJ-i și producători din noul val, Morten, va ajunge pe mainstage-ul festivalului Massif, programat la începutul lunii viitoare în Poiana Brașov. Începând cu ziua de 1 februarie, fanii festivalului pot vedea programul pe scene și își pot achiziționa biletele pe zile la prima ediție Massif, care va avea loc în Poiana Brașov, în perioada 3-5 martie.

Totul a început de la ideea că va fi un lucru extraordinar, iar în acest caz, David Guetta și MORTEN au avut dreptate. Noul gen ,,Future Rave” a explodat încă din 2019, în momentul în care cei doi producători au pus bazele unui nou concept. Patru ani mai târziu, sound-ul unic Future Rave este o marcă de sunet în zona de clubbing care a făcut imposibilul posibil într-o industrie care intrase în rutină”, au explicat organizatorii festivalului Massif.

Practic, muzica electronică s-a reinventat odată cu apariția proiectului din 2019 în care este implicat superstarul David Guetta, alături de danezul MORTEN, care, în 2021, a marcat cea mai puternică nouă intrare în Top 100 DJ Mag, direct pe locul 39.

În line-up-ul Massif mai urcă și Deliric x Silent Strike, Andi Moisescu, Andreea Esca & Otravă, Ștefania, Arias, Lucian Bărbulescu și Chris Hype b2b Andrei Niculae.

Programul din cele trei zile, pe fiecare scenă

Organizatorii au anunțat programul pe zile și scene. Astfel, vineri, 3 martie, pe mainstage vor urca Pascal Junior, Dimitri Vegas, MATTN, Delia, Ștefania, Grasu XXL, Rava, DJ Sauce și Chris Hype b2b Andrei Niculae. Pe G.O.A.T. vor fi Aurik, Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, Adrian Șaguna, Andrew Maze, DJ Mini și câștigătorii concursului DJ Superstore, iar pe Retro Fantesia vor urca Dan T & MC Zedho, MC Dylma & DJ Pappa M și DJ Alex.

Sâmbătă, 4 martie, pe mainstage vor fi prezenți Alex Super Beats, Quintino, Dirty Nano, Kadebostany, Inna, Killa Fonic, HVNDS și Shaun Warner. Pe G.O.A.T., fanii îi vor putea urmări pe Adrian Pelin, David Ciente, Hollygood Gang, Moonsound, Arias și Silviu Andrei, în timp ce pe Retro Fantesia vor fi Mirror DJ’s, Armonia DJ’s, M Dylma & Dj Pappa M, Aurik și Dan T & MC Zedho.

Duminică, 5 martie, pe mainstage vor apărea DJ Dark & Mentol, Nicky Romero, Morten, B.U.G. Mafia, Deliric x Silent Strike, Oscar, Bad & Boujee și Sambo. Vor urca pe G.O.A.T. Pici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Andi Moisescu, Andreea Esca & Otravă, Paul Damixie, Adrian Funk și Marc Rayen și pe Retro Fantesia vor fi DJ Antenna, DJ Mini, Adrian Pelin și Andruw.

Prețul unui bilet pentru o zi este de 27 de euro plus taxe pentru vineri sau duminică și de 36 de euro plus taxe, în cazul zilei de sâmbătă. Prețul pentru un abonament General Access pornește de la 79 euro plus taxe, iar prețul unui abonament VIP este de 250 euro plus taxe. Prețul final pentru un abonament General Access este de 170 de euro plus taxe.

BraşovPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite