Parcul acvatic al Braşovului se extinde: în ce constă investiţia de 1,5 milioane de euro şi când va fi gata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania DIP & GIP SRL, care operează parcul de agrement Paradisul Acvatic şi Hotelul Alinalex, va demara în vara anului viitor lucrările de extindere a obiectivului.

Paradisul Acvatic este una dintre principalele atracţii de agreement din judeţul Braşov, ajungând la un număr de 340.000 de vizitatori annual, iar intenţia conducerii companiei este de a extinde facilităţile pe încă 6.000 de mp, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 1,5 milioane de euro. În vederea demarării investiţiei, firma braşoveană a obţinut certificatul de urbanism care include şi amenajarea unui centru comercial în zona parcului acvatic.

Investiţia iniţială, 12 milioane de euro

„Lucrările vor demara vara viitoare şi se vor finalizat în 2020. Vom face o zonă estivală, cu tobogane, un bazin cu valuri şi alte amenajări. De asemenea, în partea din faţă a complexului vom amenaja şi un centru comercial, care va fi oferit spre închiriere, unde se vor vinde alimente şi nu numai, astfel ca persoanele care vin la Paradisul Acvatic să aibă oportunitatea ca la plecare săîşi facă şi cumpărăturile”, ne-a declarant Dumitru Ioan Puchianu, acţionarul majoritar al companiei.

Parcule se întinde în prezent pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, a fost înfiinţat în 2007, în urma unei investiţii de 12 milioane de euro, din care 10 milioane de euro au fost credite bancare.

Citeşte şi:

O zi în paradisul acvatic

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite