O avarie la rețeaua de termoficare afectează 177 de apartamente din Brașov

0
Publicat:

O avarie afectează la rețeaua locală de termoficare afectează 13 imobile din municipiul Braşov, cu un total de 177 de apartamente, care au rămas fără apă caldă sau fără căldură, ori fără ambele, scrie Agerpres.

Avarie termoficare FOTO: Arhiva Adevărul
Avarie termoficare FOTO: Arhiva Adevărul

Potrivit raportului prezentat de SPLT - serviciul care gestionează activitatea de furnizare a agentului termic în sistem centralizat în municipiu - două imobile, cu un total de 26 de apartamente, nu au apă caldă şi încălzire, alte 7 imobile, cu un total de 115 de apartamente, nu au căldură, şi 36 de apartamente, din 4 imobile, nu au apă caldă.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) a aprobat la propunerea primarului Allen Coliban, un set de măsuri de protejare a familiilor afectate de avariile apărute la reţeaua de transport şi distribuţie a agentului termic.

Conform hotărârii CLSU, până la remedierea avariilor, Municipalitatea le va asigura acestor persoane cazare la Căminul pentru persoane vârstnice de pe str. Gladiolelor şi, în paralel, Serviciul Voluntar pentru situaţii de Urgenţă va achiziţiona mai multe echipamente de încălzire care vor fi puse, temporar, la dispoziţia celor care vor să rămână în apartamentele proprii.

Într-o precizare transmisă joi seara, reprezentanţii Primăriei au intervenit de urgenţă pentru a sprijini familiile rămase fără căldură încă de miercuri. Astfel, 24 de familii de pe str. Levănţicăi au primit, joi seara, sisteme de încălzire din partea Primăriei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite