Marian Godină, în pragul disperării. Mama lui ar fi fost internată de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul braşovean Marian Godină este astăzi la Bucureşti, unde îşi lansează volumul cu istorioarele lui din trafic, care au amuzat întreaga Românie. Supus unei presiuni cumplite, după dezvăluirile făcute, el a aflat că mama lui a fost dusă la spital.

”M-a sunat tata plângând, mama a fost dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean din Brasov şi nu e bine deloc. Nu mai vreau Poliţie, nu mai vreau nimic. Urăsc Poliţia Braşov şi toţi şefii care o conduc. Vreau ca mama mea să fie bine. Nu mă pot calma, vreau să îmi aud mama. Voi miliţienilor aţi reuşit. Îmi voi da azi demisia. O vreau pe mama, vreau să o aud pe mama. Atât!!!!”, a scris, în urmă cu puţin timp, Marian Godină pe pagina de Facebook.

Mesajul, însă, i-a contrariat pe fanii săi de pe Facebook, mulţi dintre aceştia sugerând că postarea nu i-ar aparţine poliţistului şi că cineva i-a spart contul şi scrie mesaje în numele său. Această informaţie nu a fost, însă, confirmată.

Pe de altă parte, surse din Spitalul Judeţean Braşov au confirmat, pentru ”Adevărul”, că mama agentului Godină este în prezent la spital, fără, însă, ca starea ei de sănătate să fi fost afectată de situaţia tensionată prin care trece fiul ei. Se pare că a fost muşcată de câine şi ar fi căzut pe scări şi s-a lovit.

Citeşte şi:

AUDIO Poliţistul Godina, care face să râdă toată România, reclamat de o „doamnă cu funcţie”, după ce a luat un permis: „Nu sunt dobitoc”

Ce se întâmplă dacă cineva te şicanează în trafic? Îţi spune poliţistul pamfletar Marian Godină

O nouă postare a poliţistului cu umor de la Braşov. Care sunt asemănările şi diferenţele dintre centura de siguranţă şi prezervativ

Poliţia română publică un text al poliţistului-blogger Marian Godina: Cum e să dirijezi circulaţia în intersecţie

Poliţistul Dumnezeu Judecător a ajuns vedetă. La fel ca Ciobanul Ghiţă

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri