Ursuleţ prietenos, filmat de un turist pe  Transfăgăraşan. Cum a reacţionat mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ursuleţul prietenos de pe Transfăgărăşan FOTO Jimmy Preda
Ursuleţul prietenos de pe Transfăgărăşan FOTO Jimmy Preda

Un pui de urs a fost filmat pe Transfăgărăşan în timp ce părea că le cerşeşte o îmbrăţişare turiştilor care îl filmau. Nici mama puiului nu s-a arătat agresivă cu turiştii.

Un ursuleţ s-a dovedit extrem de simpatic atunci când a fost filmat de un şofer care se oprise pe Transfăgărăşan. Puiul de urs s-a apropiat de turişti, a părut că le face semn să se apropie de el şi apoi că îi invită să îi dea o îmbrăţişare. 

„Întâlnire cu Yogi pe Transfăgărăşan” este descrierea care acompaniază inedita filmare. „Atunci când copilul are atâta chef de joacă încât mama îşi pune mâna în cap când îl vede ce face!! Faza asta mi-a adus aminte de copilărie”, a remarcat şi gestul ursoaicei cel care a postat filmarea.

Interesant este că nici măcar ursoaica nu s-a arătat agresivă, deşi puiul ei era destul de aproape de oamenii care se distrau pe seama ursuleţului. În aceeaşi zonă, un alt turist a surprins imagini incredibile cu doi urşi care alergau spre el, după cum scrie bizbrasov.ro

Cei doi urşi au ieşit în fugă din tunelul care duce spre Cumpăna, Vidraru, moment în care şoferul s-a panicat şi a început să dea în marşarier. 

Totuşi unul dintre animale a ajuns maşina alergând, însă nu a atacat. Celălalt urs s-a oprit şi s-a ridicat pe labele din spate şi îl vedem în imagini cum se uită peste parapetul de protecţie. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

La o gură de „aer curat“. De ce miroase pestilenţial Braşovul în aceste zile

Românii, la fel de „atenţi” cu mediul ca francezii în urmă cu 30 de ani. Cum se comportă acum cei din Vestul Europei

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite