Festivalul unic în România unde primele 2.000 de abonamente s-au vândut înainte ca organizatorii să anunțe vreun nume

0
Publicat:

Cu toate că organizatorii Festivalului Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, nu au apucat să anunțe nici măcar un nume care va fi prezent pe scenele manifestării din Poiana Brașov, primele 2.000 de abonamente s-au vândut ca pâinea caldă

Primele 2.000 de abonamente la MASSIF s-au vândut ca pâinea caldă FOTO MASSIF
Primele 2.000 de abonamente la MASSIF s-au vândut ca pâinea caldă FOTO MASSIF

După ce o perioadă a stat chiar sub semnul incertitudinii, deoarece mai mulți consilieri locali din Brașov nu au fost de acord să voteze solicitările organizatorilor, Festivalul Massif debutează în forță în ce privește vânzarea de abonamente. 

Puse în vânzare în data de 21 noiembrie, primele 2.000 de abonamente s-au epuizat, iar a doua zi nu se mai găsea nici măcar un abonament pe site-urile de specialitate. 2000 de fani și-au asigurat deja intrarea la MASSIF, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România.

Organizatorii nici măcar nu au apucat să anunțe vreun nume dintre cele care vor urca pe scenele din Poiana Brașov, însă fanii festivalului au mare încredere și nu au stat deloc pe gânduri atunci când au apărut primele abonamente de vânzare. Organizatorii promit că vor anunța foarte curând primele nume care vor veni la Brașov și ediția din acest an se anunță una și mai spectaculoasă decât prima, care a avut loc între 3 și 5 martie 2023.

Între timp, pentru că cele mai tari și „wild” momente se trăiesc cel mai bine alături de prieteni, abonamentele de tip ‘’Pack for Two’’ și ‘’VIP’’ sunt disponibile accesând: https://extasy.com/entertainment/massif-2024.

Afterpary exclusivist

Abonamentele ‘’VIP’’deschid porțile către o zonă plină de activități unice. Zona VIP MASSIF, în parteneriat cu Nuba Chalet, va găzdui un afterparty exclusivist, unde DJ-i renumiți vor mixa direct pe platformă, în mijlocul festivalierilor.

MASSIF își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov. Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu o abordare nouă și cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte.

Festivalul este unul special pentru că se desfășoară la mare altitudine, într-o stațiune montană și are, pe lângă muzică, și alte posibilități de distracție.

Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura, de exemplu, de o zi de schi încheiată cu o seară de concerte cu artiști sau DJ-i apreciați.  

Festivalul montan este, în principal, unul de muzică electronică, însă la prima ediție de anul trecut au fost și multe dintre numele importante ale muzicii ușoare românești, cum ar fi Irina Rhymes și Delia.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite