Cum s-a distrat la Massif primarul Allen Coliban, după ce a inspectat desfășurarea festivalului VIDEO

0
Publicat:

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a verificat modul în care funcționează transportul în comun pentru festivalul Massif, după care s-a distrat pe una din scenele festivalului

Primarul Allen Coliban a verificat autobuzele și a dansat la Massif FOTO Primăria Brașov
Primarul Allen Coliban a verificat autobuzele și a dansat la Massif FOTO Primăria Brașov

Primarul Brașovului, Allen Coliban, se numără printre cei care s-au distrat la festivalul Massif, care se desfășoară în Poiana Brașov, între 3 și 5 martie 2023. Edilul șef al orașului de la poalele Tâmpei a fost să vadă cum se prezintă organizarea în ce privește transportul în comun și întreaga desfășurare a evenimentului și a profitat de deplasare, pentru câteva minute, alături de partenera sa de viață.

Primarul a fost însoțit și de viceprimarul Flavia Boghiu, colegă de partid, iar cei doi s-au declarat mulțumiți de ce au găsit.

„Din punct de vedere muzical, Massif a fost un succes, dar și din punct de vedere logistic a reprezentat o provocare de care ne-am achitat cu brio. Vreau să le mulțumesc partenerilor de la RATBV, opertorului de transport metropolitan, petnru felul în care au știut să gestioneze fluxurile de turiști”, a declarat Allen Coliban.

S-a distrat alături de partenera sa de viață

Edilul șef al Brașovului spune că orașul a dat dovadă că poate organiza astfel de evenimente și această primă ediție a Massif nu va fi, cu siguranță, ultima. Coliban spune că toți brașovenii ar trebui să fie mândri de cum a arătat orașul și cum s-a pregătit pentru acest eveniment.

Ajuns în Poiana Brașov, la una dintre scene, primarul Brașovului a dansat, alături de Camelia Clem, partenera sa de viață. Mulțumiți de ce văzuseră până atunci, cei doi erau lipsiți de griji și, cel puțin pentru câteva minute, au uitat de altele și s-au distrat pe ritmurile festivalului.

,,Felicitări pentru organizare! Nu tu trafic, nu tu accidente, nu oameni beți cu mașinile, perfecto!”; ,,Am criticat când a fost de criticat, dar de data asta meritați aplauze! Sincer, totul țiplă!”; ,,Fabulos! Felicitări! Mult succes! La mulți ani!”; ,,Felicitări pentru organizare! Poliție la tot pasul, transportul de nota 10 și oameni faini!”; ,,Felicitări! Organizare de excepție!”; ,,Felicitări, totul a fost impecabil!”, sunt câteva dintre aprecierile de pe pagina de Facebook a Primăriei Brașov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite