Moment unic la Massif. Dimitri Vegas a mixat, pentru prima dată, alături de soția sa pe o scenă, la Poiana Brașov

0
Publicat:

Dimitri Vegas a fost cel mai așteptat invitat în prima zi de festival Massif. El a avut, în premieră, un moment alături de soția sa MATTN, extrem de apreciat de publicul din Poiana Brașov.

Dimitri Vegas a apărut pentru prima oară pe o scenă alături de soția sa, MATTN FOTO Alin Cohai
Dimitri Vegas a apărut pentru prima oară pe o scenă alături de soția sa, MATTN FOTO Alin Cohai

Al treilea cel mai bun DJ al lumii, Dimitri Vegas, a făcut spectacol pe main stage la Festivalul Massif din Poiana Brașov. Prestația celebrului DJ a fost extrem de apreciată de cei peste 11.000 de tineri prezenți în stațiunea montană în prima zi de festival.

Cei care au ajuns în Poiana Brașov s-au bucurat din plin de atmosfera de festival, iar scenele amplasate în perimetrul evenimentului au oferit participanților un mix de genuri muzicale. Un ,,crowd control” dus la nivelul următor, așa poate fi descris DJ set-ul lui Dimitri Vegas la prima ediție a festivalului Massif, potrivit organizatorilor.

,,Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experiența e diferită. De această dată sunt în Poiana Brașov alături de MATTN, soția mea. Se întâmplă destul de rar să avem această posibilitate de a fi amândoi pe aceeași scenă a unui festival. Am avut și un moment live împreună pe mainstage-ul primei ediții a festivalului Massif a declarat Dimitri Vegas.

Moment special cu Alexandra Stan

Cei doi au mai fost împreună pe scenele marilor festivaluri ale lumii, dar a fost pentru prima dată când s-a întâmplat ca MATTN și Dimitri Vegas să aibă un astfel de moment. În timpul show-ului ei, MATTN a avut și un moment special cu Alexandra Stan.

Delia, Grasu XXL și Ștefania au făcut și ei senzație pe scena principală a Massif. Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu i-au încântat pe cei prezenți la scena GOAT (Greatest of All Time), iar petreceri marca Massif au fost și la cele 3 apres-ski-uri Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif.

Astăzi sunt așteptați din nou peste 11.000 de participanți, în a doua zi a festivalului Massif. Inna, Kadebostany, Quintino, Dirty Nano, Killa Fonic și Alex Super Beats se numără printre artiștii care vor urca pe scena principală. Andreea Esca și Otravă, The Hollygood Gang, David Ciente, Damian Drăghici și Orchestra Damian & Brothers vor anima atmosfera în scena G.O.A.T.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite