Festivalul Massif 2024 a umplut Poiana Brașov. Începutul timid, compensat de weekendul full VIDEO

0
Publicat:

După ce joi, 14 martie 2024, doar 4.000 de spectactori au fost în Poiana Brașov la Festivalul Massif, în următoarele seri nu mai era loc de alți fani. Atât spectatorii, cât și artiștii care au urcat pe scenă s-au distrat grozav.

Distracția a atins cote maxime la a doua ediție a Massif FOTO Massif
Distracția a atins cote maxime la a doua ediție a Massif FOTO Massif

Ploaia și vremea rea le-au dat mari emoții organizatorilor Massif (14-17 martie 2024) în prima seară, cea de joi, 14 martie 2024, când doar 4.000 de fani au fost alături de idolii lor la festivalul organizat în Poiana Brașov. Organizatorii mizau pe o prezență de aproape 50.000 de persoane la cele patru zile de festival, însă începutul era mult sub așteptări.

De altfel, și anul trecut prima zi s-a derulat sub ochii unui public mai puțin numeros, însă, având în vedere că este foarte greu să participe mai mult de 12.000 de spectatori pe zi, atingerea obiectivului părea imposibilă după ziua de joi. În plus, la fel ca anul trecut, organizatorii s-au confruntat cu problemele provocate de noroi, în condițiile în care au fost precipitații, iar temperaturile, la limita înghețului. 

Joi, în ciuda ploii, tinerii au stat alături de artiștii preferați până târziu în noapte, iar cei mai ovaționați au fost Mahmut Orhan, la scena principală, și Puya și Șuie Paparude la o altă scenă. În perimetrul festivalului nu au fost înregistrate incidente, dar aceasta și pentru că, în afara lui, au fost sute de controale.

Polițiștii spun că au pus mare accent pe identificarea șoferilor care conduceau sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. Doar în prima zi, polițiștii brașoveni au oprit peste 1.500 de șoferi să-i verifice.

Seara a doua a festivalului, cea de vineri, 15 martie 2024, a adus numărul așteptat de spectactori. Aproximativ 12.000 de persoane s-au bucurat de evenimentele din această zi a celei de a doua zile a festivalului. Petrecerile au ținut până târziu în noapte, iar măsurile de securitate au fost sporite. Dispozitivului de oameni ai legii i s-a alăturat și Meda, un exemplar de ciobănesc german, antrenat să depisteze droguri și pe cei care vor să intre cu ele în perimetrul festivalului.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Massif2024 0316 210134 R5AN4471 AN jpg
image
image
image
image
SURSA MASSIF
SURSA MASSIF

Chiar dacă existau controale foarte stricte la intrare, forțele de ordine vegheau și în interiorul festivalului ca ordinea să fie respectată și, mai ales, să nu se consume substanțe interzise. Vineri seară, pe scenele Massif au făcut spectacol, printre alții Shimza, Grigore, Grasu XXL, Andi Moisescu sau Netsky.

Seara a de sâmbătă, 16 martie 2024, a bătut recordul de prezență de vineri și s-au depășit 17.000 de participanți, potrivit organizatorilor. Vremea a fost și ea mai prietenoasă, iar Dirty Nano a oferit un spectacol pe cinste și a transmis publicului de la main-stage energia sa.

Killa Fonic a încins și el atmosfera la scena din cort, iar ziua de sâmbătă a fost una a distracției totale, astfel că organizatorii spun că și această a doua ediție se prefigurează a fi un succes.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite