Dezbateri în Brașov pe tema realizării unui skatepark și a unui spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii sunt invitaţi să participe, în cursul acestei săptămâni, la prezentările a două proiecte ale Primăriei municipiului - amenajarea unui skatepark acoperit la pasajul Fartec şi realizarea Spitalului de pneumoftiziologie şi boli infecţioase.

Allen Coliban, primar în Brașov / Foto Arhivă
Allen Coliban, primar în Brașov / Foto Arhivă

„Primarul Allen Coliban a lansat invitaţia braşovenilor de a fi parte în implementarea proiectelor de interes pentru comunitate, astfel încât realizarea acestora să se facă nu doar pentru braşoveni, ci împreună cu aceştia.

Primele două proiecte pe care primăria le va prezenta braşovenilor, pentru a le cere un punct de vedere, sunt cele de construire a Spitalului de pneumoftiziologie şi boli infecţioase, în zona în care se va construi şi viitorul spital regional, şi de amenajarea a unui skatepark în zona pasajului Fartec", se arată într-o informare transmisă, luni, de Primăria Braşov.

Ambele întâlniri sunt gândite în format mixt: la cinematograful Astra, în limita locurilor disponibile, şi online - cea pe tema skatepark-ului fiind programată miercuri, de la ora 17,00, iar cea de-a doua, în care va fi prezentat studiul de fezabilitate pentru unitatea spitalicească - vineri, de la ora 16,00.

Conform Primăriei, în cadrul primei întâlniri, reprezentanţii proiectantului vor prezenta studiile de fezabilitate şi proiectul de amenajare a skatepark-ului şi vor răspunde, alături de primarul Coliban, întrebărilor celor prezenţi în sala cinematografului.

La cea de-a doua întâlnire, va fi prezentat studiul de fezabilitate realizat pentru viitorul Spital de pneumoftiziologie şi boli infecţioase.

„Conform primarului Allen Coliban, odată cu aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici, proiectul construirii acestui spital este pregătit pentru a fi depus pentru finanţare prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, având şanse reale pentru a obţine finanţarea", a mai menţionat sursa citată, scrie Agerpres.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite