Tâlhăria din mașină, noua metodă de jaf la Brăila. Un adolescent pe bicicletă a fost lovit și prădat

0
Publicat:

Doi tineri au coborât dintr-o mașină și l-au lovit în cap cu un băț pe un adolescent care se plimba cu bicicleta, după care i-au furat telefonul mobil și au dispărut.

Adolescentul a fost lovit în cap cu un băț și deposedat de telefon FOTO Shutterstok
Adolescentul a fost lovit în cap cu un băț și deposedat de telefon FOTO Shutterstok

Polițiștii din cadrul Secției 5 poliție Rurală Viziru au reținut în 24 octombrie pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, doi tineri, în vârstă de 17 și 22 de ani, ambii din comuna Tufești, cercetați pentru tâlhărie calificată.

„În noaptea de 24 octombrie a.c., în jurul orei 01:00, pe raza localității Tufești, cei doi tineri au coborât dintr-un autoturism ce se deplasa în spatele unui tânăr aflat pe bicicletă, în vârstă de 16 ani, din comuna Stăncuța, pe care l-ar fi lovit cu un băț în zona capului și i-ar fi sustras telefonul mobil”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz și continuă cercetările pentr tâlhărie calificată. Pe 25 octombrie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăței i-a plasat sub control judiciar pe cei doi tineri pentru o perioadă de 60 de zile.

Înjunghiat în piept pentru un telefon și 30 de lei

O altă tâlhărie în plină stradă a avut loc la Arad. Agresiunea a avut loc pe 17 septembrie, în jurul prânzului, pe strada Constantin Brâncuși din oraș.

„Din cercetări a reieșit că trei bărbați l-ar fi lovit și ulterior înțepat cu un obiect înțepător, după care i-ar fi sustras bani (n.red. - 30 de lei) și un telefon mobil. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind constituită echipa operativă. La scurt timp au fost identificați trei bărbați, cu vârste între 28 si 41 de ani, din județele Sălaj și Arad, aceștia fiind conduși la audieri”, a transmis IPJ Arad.

Potrivit unor surse judiciare, victima locuia într-o casă aflată în stare de degradare, fără uși și fără ferestre, cunoscându-se cu agresorii. În urma agresiunii, a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie și tentativă de omor, iar autorii faptei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite