Bătrânul care plesnea la fund elevele, pe stradă, condamnat. Nu va face, totuși, nicio zi de închisoare

0
Publicat:

Sexagenarul din Brăila considera că este amuzant să lovească la fund fetele în timp ce se plimba cu bicicleta. A fost arestat iniţial pentru agresiune sexuală, pentru a fi plasat ulterior în arest la domiciliu.

Bărbatul de 64 de ani a primit o pedeapsă cu suspendare FOTO arhivă Adevărul
Bărbatul de 64 de ani a primit o pedeapsă cu suspendare FOTO arhivă Adevărul

Bărbatul care se distra, lovind la fund elevele care mergeau la școală în timp ce se plimba cu bicicleta, a fost condamnat în primă instanță de Judecătoria Brăila.

„Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, aceea de 2 ani închisoare, la care adaugă 8 luni și 3 zile reprezentând sporul de 1/3 din cealaltă pedeapsă de 2 ani aplicată, inculpatul urmând să execute o pedeapsă rezultantă de 2 ani, 8 luni și 3 zile închisoare. Suspendă pedeapsa aplicată pe un termen de încercare de 3 ani. Atrage atenția inculpatului ca pe perioada termenului de încercare să nu mai săvârșească alte fapte și să îndeplinească măsurile și obligațiile dispuse de instanță sub rezerva revocării suspendării sub supraveghere”, este soluția pronunțată de instanța de judecată.

Brăileanul a fost reclamat la Poliţie pentru că se plimba cu bicicleta şi lovea la fund fetele care mergeau la şcoală.

„S-a reţinut că, la data de 9.02.2022, în jurul orei 6,40, în timp ce se afla pe bicicletă, inculpatul a urmărit-o pe persoana vătămată minoră, după care a lovit-o cu palma în zona dorsală, peste fese, în timp ce aceasta se îndrepta către şcoala unde învăţa”, au stabilit procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

În aceeaşi zi şi în acelaşi interval de timp, bărbatul a agresat o altă adolescentă în acelaşi mod.

Pe 17 iunie, procurorii au cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a individului pentru două infracţiunii de agresiune sexuală. Cererea a fost admisă, dar bărbatul a stat după gratii doar patru zile.

Tribunalul Brăila a decis pe 21 iunie să îl plaseze în arest la domiciliu pe bărbatul de 64 de ani din Brăila, condamnat acum pentru agresiune sexuală.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite