O femeie a făcut scandal la un centru de vaccinare, deranjată că trebuie să dea prioritate celor cu programare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
centru

O femeie din municipiul Brăila a fost amendată cu 200 de lei de Poliţia Locală, deoarece i-a înjurat pe agenţii de la intrare, nemulţumită că trebuie să le dea prioritate persoanelor care aveau programare.

Brăileanca a fost amendată de Poliţia Locală deoarece i-a înjurat pe agenţii de la intrare, nemulţumită că trebuie să stea la rând şi să acorde prioritate persoanelor care aveau programare. 

Potrivit Poliţiei Locale, femeia s-a prezentat la Centrul de vaccinare „Anghel Saligny” de pe strada Griviţa, însă atunci când a aflat că trebuie să aştepte să-i vină rândul, prioritate având cei care făcuseră programare, a provocat un adevărat scandal. Ea început să se manifeste zgomotos şi să-i înjure pe poliţiştii locali care asigurau ordinea în perimetru.

Oamenii legii au încercat să o potolească, însă femeia a continuat să facă scandal. Într-un final, ea a fost amendată, potrivit Obiectiv Vocea Brăilei.

Brăileanca, în vârstă de 46 ani, a fost sancţionată cu amendă în valoare de 200 lei de poliţiştii locali.

Femeia a „proferat injurii la adresa poliţiştilor locali ce executau serviciul în acel obiectiv, de natură să lezeze demnitatea şi onoarea acestora şi provocând indignarea cetăţenilor din zonă”, potrivit Poliţiei Locale. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

Studentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după diagnostice greşite. Mama: „Avea dureri groaznice, iar chirurgul i-a spus că se alintă“

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite