Un adolescent a ameninţat cu cuţitul un bărbat care i-a cerut să-şi adune mâncarea dată pe jos VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa: Arhivă
Sursa: Arhivă

Un adolescent de 16 ani a ameninţat cu cuţitul un bărbat de 60 de ani care îi făcuse observaţie, cerându-i să-şi strângă mâncarea scăpată pe jos. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi port fără drept de obiecte periculoase.

Vineri, 19 noiembrie, în jurul orei 14:00, echipajul de jandarmerie a observat, în timp ce patrula pe strada Oţelarilor, cum un bărbat aflat pe trotuar le face insistent cu mâna. Jandarmii au oprit în dreptul acestuia şi l-au întrebat ce problemă are. Speriat, bărbatul le-a spus oamenilor legii că un tânăr l-a ameninţat cu un cuţit, după ce i-a atras atenţia să strângă mâncarea pe care o scăpase pe jos. 

 „Din verificările făcute de jandarmi şi din declaraţia persoanelor implicate a rezultat că tânărul, în vârstă de 16 ani, s-a întâlnit în cartierul Micro 19 cu doi prieteni, de aceeaşi vârstă, cu care intenţiona să meargă într-un magazin din apropiere. La un moment dat, tânărul a scăpat pe jos o parte din mâncare pe care o avea în mână, iar un trecător i-a solicitat să o ridice. Revoltat că i s-a atras atenţia, acesta a scos din haină un cuţit cu care l-a ameninţat pe trecător, un bărbat în vârstă de 60 ani. Speriat, bărbatul s-a îndepărtat rapid de el, iar când a văzut un echipaj de jandarmerie a semnalat problema”, a anunţat Inspectoratul pentru Jandarmi Galaţi.

În momentul în care au văzut jandarmii, cei trei tineri au fugit printre blocurile din zonă, dar în scurt timp au fost prinşi. 

Cuţitul a fost găsit de jandarmi într-o grădină din apropiere, iar cei trei au fost conduşi la sediul poliţiei. 

La cei 16 ani, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi port fără drept de obiecte periculoase. Cercetările sunt continuate de către poliţie.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

Studentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după diagnostice greşite. Mama: „Avea dureri groaznice, iar chirurgul i-a spus că se alintă“

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite