Masacru în staţiunea Lacu Sărat, din Brăila. Mai mulţi câini au fost omorâţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câini omorâţi în staţiunea Lacu Sărat, sursa: DeBrăila
Câini omorâţi în staţiunea Lacu Sărat, sursa: DeBrăila

Poliţia Animalelor din Brăila face cercetări după ce, în staţiunea Lacu Sărat, au fost găsiţi mai mulţi câini morţi, posibil otrăviţi. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare şi vă pot afecta emoţional.

Cadavrele animalelor au fost găsite în zona clădirilor părăsite din staţiunea Lacu Sărat, dar şi în pădurea din apropiere. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare. Oamenii sunt revoltaţi de gestul de cruzime şi spun că, cel mai probabil, au fost otrăviţi.

„Părerea mea personală este că cineva i-a omorât, alţii posibil să fie aduşi deja morţi şi aruncaţi în staţiune Nu mi-au spus cei de la Poliţia Animalelor câţi au fost găsiţi morţi, dar dacă sunt mai mulţi, atunci sigur este mână de om”, ne-a spus unul dintre agenţii economici din staţiunea Lacu Sărat. 

Poliţia Animalelor s-a autosesizat şi a anunţat că face cercetări în acest caz. 

„În cursul zilei de ieri, 29 iunie, o persoana a sesizat Biroul pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Brăila cu privire la faptul că, în staţiunea Lacu Sărat, sunt mai multe cadavre ale unor câini, aflate în stadiu avansat de putrefacţie. Poliţiştii s-au sesizat şi efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de IPJ Brăila.

Vă recomandăm şi:

Imagini şocante: zeci de câini băgaţi în saci de rafie şi aruncaţi la groapa de gunoi a unei mănăstiri VIDEO

Dreptate pentru Ritta, o femelă Amstaff de 13 ani, ucisă cu lovituri de cuţit. Pedeapsă cu închisoare pentru agresor

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite