Razie la adăposturile canine. Poliţia Animalelor a verificat modul în care sunt îngrijite patrupedele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razie la adăposturile canine FOTO IPJ Ialomiţa
Razie la adăposturile canine FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au acţionat pe raza municipiilor Slobozia şi Feteşti, precum şi în oraşele Amara şi Ţăndărei pentru verificarea modului de respectare a legislaţiei privind adăposturile canine.

Razia a urmărit verificarea modului în care funcţionează aceste adăposturi, condiţiile în care sunt cazaţi câinii fără stăpân, precum şi condiţiile în care se efectuează transportul, hrănirea, deparazitarea şi vaccinarea animalelor.

Poliţiştii au verificat şi modul în care personalul angajat îşi respectă atribuţiile conform fişei postului, programul de lucru, precum şi modul în care populaţia este informată de existenţa adăpostului, programul de vizitare şi posibilitatea de adopţie sau revendicare.

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au discutat cu personalul şi reprezentanţii adăposturilor canine şi au făcut recomandări cu privire la respectarea legislaţiei în vigoare.

Controalele cu această tematică se vor desfăşoară pe tot parcursul anului, pentru prevenirea actelor de violenţă sau abandon în care sunt implicate animale.

Vă mai recomandăm şi:

Vaccinarea cu mici gratis din Piaţa Obor a ajuns în presa americană. Ce au spus românii: „Am ajuns de râsul lumii”

 

Un simplu anunţ a aruncat în aer preţul cazărilor în Cluj. O casă se închiriază pentru patru zile cu 36.000 de lei

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite