Tentativă de fraudă la Bacalaureatul de toamnă. Cum încerca o profesoară să ajute un candidat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara a fotografiat subiectele pentru a ajuta un candidat FOTO realitatea.net
Profesoara a fotografiat subiectele pentru a ajuta un candidat FOTO realitatea.net

O profesoară din Botoşani a fost prinsă în timp ce încerca să ajute un candidat la Bacalaureat cu rezolvarea subiectelor. A fost surprinsă în timp ce fotografia subiectele şi a fost eliminată din centrul de examen.

La Bacalaureatul de toamnă, la Botoşani a fost înregistrată o tentativă de fraudă, la proba la alegere a profilului şi a specializării. Mai precis, o profesoară care participa ca şi supraveghetor al candidaţilor în sala de examen de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” din Botoşani, a fost surprisă de colegul ei în timp ce fotografia subiectele la biologie. Aceasta ar fi încercat să ajute să ajute un candidat să rezolve subiectul arată botosaninews.ro. 

A fost sesizată Comisia Centrului de Examen şi apoi Comisia Judeţeană. Profesorul supraveghetor bănuit de tentativă de fraudă la Bacalaureatul sesiunea august-septembrie a fost imediat eliminată din examen. Conform oficialilor de la Inspectoratul Şcolar, citaţi de botosaninews.ro, profesoara ar fi încercat să trimită subiectul spre rezolvare în altă parte şi apoi să-l ofere unui candidat. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Bacalaureat 2021. Subiectele de la proba la alegere. Ce au avut de rezolvat candidaţii

Bacalaureat 2021. Baremul pentru proba la alegere

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite