Tânăr de 23 de ani mort în urma unui accident cumplit. Era pasionat de live-urile la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani, din Botoşani, a murit într-un grav accident rutier. Tânărul se întorcea de la muncă şi s-a izbit frontal, cu maşina, de un alt autoturism condus de o femeie din Suceava. Era cunoscut pentru live-urile făcute la volanul maşinii.

Ieri după-amiază, la Huţani, judeţul Botoşani a avut loc un grav accident rutier. Un tânăr de 23 de ani a murit aproape pe loc iar o femeie de 39 de ani se află în stare gravă la spital. 

Impact fatal pe şoseaua Botoşani-Suceava

   

Ieri după-amiază tânărul Dănuţ B. de 23 de ani, din comuna Curteşti, judeţul Botoşani a plecat cu maşina, de la muncă, la balastiera Siret, către casă. În localitatea Huţani,deocamdată nu se cunoaşte motivul, a intrat pe contrasens, a pierdut controlul volanului, maşina s-a rotit şi a fost izbită lateral de un alt autoturism care venea din sens opus, condus de o femeie de 39 de ani din Suceava. 

Impactul a fost devastator. Tânărul de 23 de ani a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitat direct pe şosea, dar fără rezultate, a decedat la scurt timp. Femeia de 39 de ani a fost dusă în stare gravă la spital. Tânărul şofer care a decedat era cunoscut ca un pasionat de live-uri la volan spune botosaneanul.ro 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Bătrână de 70 de ani lovită în plin de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Victima a murit la spital

Minor de 13 ani rănit grav în accident rutier produs în Alba, preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Târgu-Mureş

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite