Spărgători de case în ”serie”. Doi tineri din Botoşani sunt bănuiţi că au jefuit 18 apartamente din trei judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi botoşăneni au făcut ravagii în trei judeţe. În doar trei luni de zile au reuşit să jefuiască 18 apartamente. Aceştia au fost prini şi duşi în arest la Botoşani. Magistraţii se vor pronunţa asupra pedepsei ce urmează să fie aplicată celor doi spărgători.

Doi botoşăneni, unul de 25 de ani şi celălalt de 28 de ani au fost prinşi de poliţişti, după ce au jefuit 18 apartamente în judeţele Botoşani, Iaşi şi Suceava. 

În urma cercetărilor se pare că cei doi tineri, nu lăsau absolut nicio urmă de forţare la uşi. În fapt foloseau chei potrivite, după ce se asigurau că nu vor fi prinşi la locul faptei. 

Observau mai multe zile zona, învăţau programul de lucru al proprietarului, sunau la uşă, iar în timp ce unul dintre ei stătea la pândă, celălalt încerca cheile. 

Luau tot ce le pica în mână, de la telefoane mobile, până la bani şi televizoare. În judeţul Botoşani au spart patru apartamente, în municipiul Suceava patru apartamente, la Iaşi încă trei şi în oraşul Hârlău patru spargeri dintre care trei în acelaşi bloc. Numai în municipiul Suceava prejudiciul constatat este de 12.000 de lei. Aceştia se află în arestul Poliţiei Botoşani, urmând să fie judecaţi la Botoşani.

citiţi şi:

Opt tineri din Botoşani bănuiţi de atacuri mafiote şi furturi din magazine au fost ridicaţi de mascaţi şi duşi la audieri

Trei adolescenţi, după gratii pentru mai multe spargeri

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite