Spărgători de maşini prinşi în trafic după ce au încercat să scape de pradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spărgătorii de maşini au fost prinşi. ARHIVĂ.
Spărgătorii de maşini au fost prinşi. ARHIVĂ.

Trei tineri din municipiul Hunedoara au fost puşi sub urmărire penală pentru furt calificat. Cei trei au dat mai multe spargeri la maşinile parcate pe străzile Devei. La vederea unui echipaj de Poliţie care urmărea maşina suspecţilor, aceştia au aruncat o parte din obietele furate.

Trei tineri din municipiul Hunedoara au fost prinşi de poliţişti la scurt timp după ce au dat mai multe spargeri la maşinile parcate pe străzile Devei.

Autoturismul cu care se deplasau hoţii a fost urmărit în trafic de un echipaj de poliţie, iar după ce au observat acest lucru, pasagerii din maşină au încercat să scape de bunurile furate. Au aruncat din maşină un radiocasetofon auto şi o pereche de mănuşi, însă nu au mai apucat să scape şi de celelalte obiecte sustrase.

„În urma controlului efectuat de către poliţişti, în autoturismul acestora au fost găsite instrumente de spargere, respectiv şurubelniţe, şi bunuri a căror provenienţă nu a putut fi stabilită. (două radiocasetofoane auto şi un GPS cu suport). S-a stabilit că radiocasetofonul aruncat din autoturism a fost furat de aceştia prin spargerea geamului portierei a unui autoturism parcat pe Strada  Mihai Eminescu din municipiul Deva”, a precizat comisarul de poliţie Bogdan Niţu.

Radiocasetofonul recuperat de poliţişti a fost restituit proprietarului. Cei trei hunedoreni vor fi cercetaţi în stare de libertate, pentru furt calificat.


Vă recomandăm şi:

Spărgător prins de poliţişti după ce a adormit în locuinţa pe care o jefuia        Un tânăr de 24 de ani este anchetat pentru mai multe spargeri de locuinţe. A intrat prin efracţie şi în casa unui localnic din Baia de Criş, însă a adormit într-una din încăperi, până a doua zi dimineaţa.

Adolescenţi acuzaţi de spargerea unei locuinţe, din care au furat aur şi bani   Doi adolescenţi au fost puşi sub urmărire penală pentru furt calificat. Au fost acuzaţi că au intrat în locuinţa unui devean şi au furat mai multe bijuterii din aur, dar şi aproape 3.000 de lei.

Tânără de 22 de ani ucisă de fostul iubit, cu care avea doi copii. Suspectul fusese eliberat recent din penitenciar     Lucian Marcu, un tânăr din Lupeni, a fost reţinut în această dimineaţă pentru omor. Bărbatul este acuzat că şi-a ucis fosta iubită, în vârstă de 22 de ani, mamă a doi copii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite