Profesor acuzat de abuz sexual asupra unui elev. L-a îmbrăţişat şi l-a sărutat pe obraz, la el în birou

0
0
Incidentul a avut loc la liceul din Ştefăneşti FOTO telem.ro
Incidentul a avut loc la liceul din Ştefăneşti FOTO telem.ro

Un profesor din judeţul Botoşani este acuzat de agresiune sexuală asupra unui elev. Acesta l-ar fi îmbrăţişat şi sărutat pe tânăr. În plus profesorul este acuzat că foloseşte elevii la muncă în propria gospodărie.

Profesorul predă la Liceul ”Ştefan Luchian” din oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani. Mama unui elev de 15 ani a reclamat la Poliţie că fiul ei a fost agresat de dascăl în timpul orelor de curs. 

Din cercetările poliţiştilor, se pare că profesorul l-ar fi chemat pe elev la el în birou şi mai apoi l-ar fi îmbrăţişat şi sărutat pe obraz. Băiatul provine dintr-o familie monoparentală, cu venituri reduse.

Într-o reclamaţie făcută în presa botoşăneană de un localnic din Ştefăneşti, profesorul este acuzat că i-ar chema pe elevi în birou motivând că ar avea nevoie să fie ajutat cu soft-ul computerului. 

Aceeaşi persoană acuză că profesorul i-ar pune şi la muncă, în gospodăria proprie pe mai mulţi elevi. ” Foloseşte copiii din timpul programului şcolar la el acasă: îi taie lemne, i le duce până la uşa blocului, mai nou şi-a cumpărat casă şi îi trimite să îi lucreze grădina, îi fraiereşte pe copii cum vrea el  promiţându-le favorizări şcolare.”, se arată în mail-ul trimis pe adresa ziarului botosaneanul.ro

Ancheta Poliţiei este în plină desfăşurare. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 Un român a abuzat sexual 24 fetiţe românce şi riscă 286 ani de închisoare. „Degradant şi umilitor“

Fetiţă de 13 ani, jefuită şi violată de trei băcăuani. Ulterior, agresorii au forţat-o să se prostitueze

Mai multe - Botoşani

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite