Anchetă după ce un profesor ar fi bătut un elev la Cluj. Conducerea şcolii susţine că a fost „îmbrâncit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul s-a petrecut la Şcoala „Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda. FOTO: Arhiva şcolii
Incidentul s-a petrecut la Şcoala „Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda. FOTO: Arhiva şcolii

Poliţia Cluj a demarat o anchetă pentru purtare abuzivă în legătură cu un profesor care ar fi agresat un elev.  Mama băiatului spune că a fost sunată de directoarea şcolii după ce fiul ei ar fi fost „îmbrâncit”, dar spune că de fapt adevărul este altul.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un elev al unei unităţi şcolare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie a.c., poliţiştii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei. 

Astfel, în cauză au fost demarate cercetări şi vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul. De asemenea, cazul se află  în atenţia poliţiştilor din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară Cluj.

Până în acest moment, la nivelul Poliţiei municipiului Turda, nu a fost depusă nicio plângere referitoare la evenimentul care ar fi avut loc în unitatea de învăţământ. 

Bătut la ora de matematică

Un elev ar fi fost bătut, marţi, cu pumnii şi picioarele de profesorul de matematică. Incidentul s-ar fi petrecut la Şcoala „Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda. 

Gheorghieş Maria Adriana, mama elevului agresat declarat pentru Refleqtmedia: „Astăzi, la ora 10.40, băiatul meu m-a sunat de la şcoală, pentru a-mi spune că a fost bătut şi trântit de pe scaun de profesorul de matematică. Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă şi de doamna directoare şi chemată la şcoală.”

Odată ajunsă la şcoală, turdeanca a fost informată de faptul că fiul ei a fost „îmbrâncit” de profesor. 


Femeia spune că pe grupul de părinţi au apărut mesaje în care mamele celorlalţi copii relatau că de fapt elevul ar fi fost bătut. „Eram întrebată cum se simte fiul meu. Atunci mi-am dat seama că fiul meu nu a minţit şi că, într-adevăr, a fost bătut!”, spune mama elevului agresat.

Vă mai recomandăm 

Profesor din Cluj, reclamat la Poliţie după ce ar fi lovit un copil. Ce riscă acum

Teroare la o şcoală din Cluj-Napoca: „În fiecare zi copiii de acolo se bat ca chiorii şi nimeni nu ia vreo măsură!”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite