Poliţist trimis în judecată după ce şi-ar bătut şi înjurat colegul de serviciu în timpul programului

0
0

Un politist botoşănean  a fost trimis în judecată de  procurori, după ce şi-ar fi înjurat şi bătut colegul de serviciu de la Secţia de Poliţie a Oraşului Flămânzi.

Procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava l-au trimis în judecată pe Mihai Cliveţ, un poliţist botoşănean care comanda Secţia de Poliţie a Oraşului Flămânzi. 

Procurorii în rechizitoriul întocmit susţin că poliţistul şi-ar fi bătut un coleg de serviciu în timpul programului, anul trecut. Mihai Cliveţ a început prin a-şi înjura colegul de serviciu, pe agentul şef B. M, după care l-ar fi luat la bătaie. 

”În fapt s-a reţinut că, în calitate de inspector de poliţie şi împuternicit la comanda Poliţiei Oraşului Flămînzi, judeţul Botoşani, la data de 29.08.2013, inculpatul, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, i-a adresat cuvinte jignitoare agentului şef de poliţie B.M. şi a exercitat acte de violenţă asupra acestuia”, se arată în expunerea de motive a procurorilor pentru trimiterea în judecată a lui Cliveţ. Propriu-zis poliţistul a fost acuzat şi trimis în judecată pentru purtare abuzivă. Mihai Cliveţ va fi judecat în stare de liberate la Judecătoria Botoşani.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Închisoare cu executare pentru un poliţist bihorean, după ce a primit 1.000 de euro de la hoţi

VIDEO Adrian Nistor, fiul unui fost poliţist din Satu Mare, va sta doi ani după gratii, după ce a pus un băieţel de şapte ani să-l masturbeze

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite