VIDEO Adrian Nistor, fiul unui fost poliţist din Satu Mare, va sta doi ani după gratii, după ce a pus un băieţel de şapte ani să-l masturbeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Nistor, fiul unui fost poliţist din Satu Mare, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare de Judecătoria Satu Mare şi obligat să plătească daune morale de 30.000 lei. Decizia este definitivă. Tânărul a obligat un băieţel de doar şapte ani să-l masturbeze.

Adrian Nistor, un tânăr din Satu Mare, fiul unui fost poliţist, a scăpat cu o condamnare de doar doi ani cu închisoare, într-un dosar în care a fost acuzat că a abuzat de un copil în vârstă de şapte ani. Adrian Nistor s-a ales cu această pedeapsă după ce Judecătoria Satu Mare i-a schimbat încadrarea în corupţie sexuală.

Decizia dată de Judecătoria Satu Mare a fost atacată de Adrian Nistor la Curtea de Apel Oradea care, pe 18 noiembrie, a respins apelul acestuia împotriva sentinţei penale şi a menţinut decizia de condamnare la doi ani de închisoare cu executare şi obligat să plătească daune morale de 30.000 lei. Decizia Curţii de Apel este definitivă.

Tânărul a fost arestat după ce a fost acuzat că a obligat un copil de şapte ani să-l masturbeze. Ancheta propriu zisă împotriva tânărului a fost declanşată după ce două sătmărence, Edita Enciu şi Andreea Demeter, au iniţiat un proiect anti-pedofilie, prezentând cazul în presa locală.

Cele două au şi organizat un marş la Satu Mare, la începutul lunii noiembrie 2013, unde au participat peste 150 de oameni. De asemenea, sătmărencele au predat presei un filmuleţ în care familia băieţelului povesteşte cu lux de amănunte cum copilul a fost atras de pedofil.

Se pare că acţiunea celor două sătmărence a stârnit reacţii şi s-au luat măsurile necesare pentru ca tânărul să fie cercetat, iar acum condamnat pentru această faptă.

Vă recomandăm şi

VIDEO Fiul unui fost poliţist, acuzat de pedofilie. Cum l-a convis pe băieţelul de doar şapte ani să săvârşească o astfel de faptă

Sătmăreanul Adrian Nistor, fiul unui fost poliţist, a fost trimis în judecată de către o familie din Satu Mare, care îl acuză că le-ar fi obligat fiul de doar şapte ani să-l masturbeze. La Judecătoria Satu Mare va avea loc astăzi primul termen de judecată.

VIDEO O nouă amânare în dosarul pedofilului Adrian Nistor. Cum a ademenit un băieţel de doar şapte anişori

Magistraţii Judecătoriei Satu Mare au stabilit un nou termen de judecare a dosarului în care Adrian Nistor, fiul unul fost poliţist din Satu Mare este acuzat de corupţia sexuală a unui minor de doar şapte ani. Decizia a venit după ce avocatul pedofilului, Adrian Cozma, a renunţat să-l reprezin

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite