O viaţă de muncă încheiată tragic: un bătrân de 82 de ani a fost omorât cu bestialitate pentru 600 de lei

0
0
Cadavrul bătrânului a fost descoperit de rude. Poliţia a investigat locuinţa botoşăneanului omorât FOTO Adevărul
Cadavrul bătrânului a fost descoperit de rude. Poliţia a investigat locuinţa botoşăneanului omorât FOTO Adevărul

Un octogenar din judeţul Botoşani a fost ucis cu bestialitate de un tânăr pentru 600 de lei. Botoşăneanul aflase că bătrânul luase de curând pensia, a intrat peste el noaptea l-a călcat pur şi simplu în picioare şi ca să fie sigur l-a ştrangulat.

Moarte cumplită pentru un bătrân de 82 de ani din satul Sărata comuna Mihălăşeni. A fost omorât în bătaie de un tânăr de 27 de ani care a intrat peste el în casă ca să-l tâlhărească. 

Omorât pentru 600 de lei

Un bătrân de 82 de ani din localtiatea Săreata comuna Mihălăşeni judeţul Botoşani tocmai luase pensia, la sfârşitul săptămânii trecute. Trăia singur şi îşi ducea cu greu bătrâneţile. Vecinul său un tânăr de 27 de ani, Constantin M. a râvnit la pensia de 600 de lei a bătrânului. A râvnit atât de mult încât a intrat în noapte de duminică spre luni ,peste octogenar în casă. Din cauza zgomotului, acesta s-a trezit. Pentru a nu fi recunoscut, tânărul l-a bătut cu bestialitate pe bătrân. A scotocit casa şi a găsit în cele din urmă pensia pentru care venise.

Ştrangulat până la moarte

După bătaia încasată, săteanul şi-a dat şi ultima suflare. Ca să fie sigur că nu se mai trezeşte, agresorul l-ar fi ştrangulat cu un cordon. A fost prins ieri la amiază de oamenii legii şi a fost dus la audieri. ”În urma leziunilor sufrite, victima a decedat,moartea acesteia fiind violentă,datorându-se asfixiei mecanice prin ştrangulare. Inculpatul a fost reţinut timp de 24 de ore şi urmează să fie prezentat Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă pe timp de 30 de zile. ”, precizează reprezentaţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Totodată reprezentanţii Parchetului aduc la cunoştinţă că inculpatul se va bucura de prezumţia de nevinovăţie.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Cea mai controversată crimă a anilor '90 - ucigaşul lui Ioan Luchian Mihalea iese din puşcăria VIP-urilor, după ce a fost condamnat la închisoare pe viaţă

Criminalul român care s-a sinucis în Italia, liber timp de şase ani în România. Italienii l-au prins cu ajutorul telefonului

Avocaţii celui care l-a ucis pe „Lunetistul american“ invocă nebunia pentru clientul lor

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite