Impact frontal devastator între două maşini. Şoferii au primit îngrijiri medicale de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Impactul a fost deosebit de puternic FOTO botosaneanul.ro
Impactul a fost deosebit de puternic FOTO botosaneanul.ro

Doi şoferi au ajuns la spital după un accident violent petrecut în comuna Vorona, judeţul Botoşani. Maşinile conduse de aceştia s-au izbit frontal chiar în centrul localităţii.

De la începutul lunii decembrie, la Botoşani, au loc tot mai multe accidente rutiere grave. Ultimul dintre acestea a avut loc vineri seară, în localitatea Vorona, judeţul Botoşani. Două autoturisme au fost făcute praf, iar şoferi au ajuns de urgenţă la spital. Incidentul a avut loc aproape de centrul satului pe un drum intens circulat.

Şoferul unuia dintre autoturisme a pierdut controlul volanului, deocamdată din motive necunoscute, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal, de un alt autoturism care circula regulamentar. Impactul a fost devastator, ambele autoturisme fiind distruse.

Una dintre maşini a fost aruncată efectiv dincolo de şanţul aflat la marginea drumului.  Şoferii au suferit traumatisme serioase şi au fost duşi de urgenţă la spital. Poliţia efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul şi cine se face vinovat. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Urmărire ca în filme cu focuri de armă şi maşini distruse. Metoda prin care a fost blocat un periculos fugar italian | VIDEO

O ambulanţă aflată în misiune s-a ciocnit violent cu un autoturism. O femeie a murit pe loc

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri