Fetiță de 13 ani dată dispărută la Botoșani. Poliția face apel la populație

0
Publicat:

Potrivit polițiștilor, fata dispărută, pe nume Anita Elena Străchinaru, are înălţimea de 1,45 metri, greutatea de 44 de kilograme, părul şaten, lung şi ochii căprui.

Anita Elena Străchinaru are 13 ani FOTO Poliția Română
Anita Elena Străchinaru are 13 ani FOTO Poliția Română

Poliţiştii din Botoşani au început verificările pentru identificarea unei fetiţe de 13 ani care a plecat de acasă şi nu a mai revenit, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, fetiţa din municipiul Botoşani „a părăsit în mod voluntar domiciliul pe 7 februarie, în jurul orei 21:00, iar până în prezent nu a revenit şi nici nu şi-a contactat familia".

Anita Elena Străchinaru are înălţimea de 1,45 metri, greutatea de 44 de kilograme, părul şaten, lung şi ochii căprui. La momentul plecării de acasă era îmbrăcată cu geaca de culoare gri, pantaloni de culoare gri şi ghete negre.

Poliţiştii roagă populaţia care deţin informaţii cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Disparițiile de minori s-au înmulțit în ultimii ani la Botoșani. În majoritatea cazurilor copiii dispăruți nu sunt victimele unor infracțiuni și sunt găsiți în cel mult 48 de ore de la semnalarea dispariției.

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri