Botoşani: Mărturii şocante în cazul fetiţei din Cordăreni dispărută de două săptămâni( GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Suspect în cazul dispariţiei fetiţei, concubinul Alinei Suru şi-a condus iubita pe ultimul drum. Romică Câşlaru( 32 ani ) face declaraţii şocante de la mormântul femeii cu care urma să se însoare de Crăciun. Astăzi, mama Denisei, a fost înmormântată în cimitirul unde a declarat că şi-a îngropat fetiţa după ce a ucis-o.

Bărbatul este în stare de şoc de când iubita sa şi-a pus capăt zilelor. Astăzi, Romică Câşlaru(32 ani) a condus-o pe ultimul drum pe Alina Suru(19ani) alături de familie şi zeci de săteni. Şocul este cu atât mai mare cu cât Alina i-a spus cu o zi înainte  că se va sinucide,, A venit la mine acasă şi mi-a spus că nu mai rezistă presiunilor făcute de anchetatori şi mai bine moare decât să facă puşcărie. Şi-a iubit fetiţa şi nu i-ar fi făcut niciun rău. A spus că în ochii lumii ea e vinovată şi nimeni nu ştie ce e în sufletul ei ,, a mărturisit cu lacrimi în ochi Romică Câşlaru,  fostul concubin al Alinei Suru.

În premieră, iubitul Alinei Suru vorbeşte despre tragedia care s-a abătut asupra sa în ultimele două săptămâni. De când a devenit  suspect în cazul dispariţiei Denisei Suru, fetiţa de doi ani a iubitei sale, viaţa lui Romică Câşlaru (32 ani) s-a schimbat total.,, Toţi mă privesc cu suspiciune şi cred că am pus la cale cu Alina dispariţia Denisei. O iubeam pe fetiţă şi abia aşteptam să se mute de Crăciun la mine amândouă şi să devenind o familie fericită.,,a mai spus Romică Câşlaru

,, M-au întrebat dacă am ucis-o sau am răpit-o pe fetiţă,,

Suspect în cazul dispariţiei Denisei, Romică Câşlaru a fost dus luni după amiază la testarea cu poligraful alături de alţi patru foşti iubiţi ai Alinei Suru.  Bărbatul  şi-a susţinut nevinovăţia,, M-au întrebat dacă am ucis-o sau am răpit-o pe fetiţă şi le-a spus că nu iar răspunsul s-a dovedit corect. M-au mai întrebat dacă Alina mi-a spus unde este fetiţa, dacă a vândut-o cuiva sau a ucis-o. Le-a spus că nu ştiu nimic. Am fost sincer pentru că nu sunt implicat în aşa ceva. Chiar nu ştiu unde este copilul,, a spus Romică Câşlaru.

Citiţi mai multe mâine în Adevărul şi Click

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite