Drama unor părinţi din Buzău: de două luni nu mai ştiu de fiica lor, dispărută inexplicabil de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgiana Elena Zamfir
Georgiana Elena Zamfir

O familie din comuna buzoiană Verneşti trăieşte o dramă ce pare că nu se mai termină. Au trecut aproape două luni de când fiica lor a plecat de acasă, făsă să dea vreo explicaţie apropiaţilor ei, iar de atunci nici măcar poliţia nu dă de urmele dispărutei. Părinţii se tem că fata a intrat în anturajul unor infractori şi că a fost forţată să întrerupă legătura cu cei de acasă.

Georgiana Elena Zamfir, în vârstă de 26 de ani, a dispărut pe 18 iunie 2015 de la domiciliul său din satul Cândeşti, comuna Verneşti, unde locuieşte cu părinţii. În urma sesizării pe care tatăl fetei a făcut-o la poliţie, a fost pusă în urmărire la nivel naţional pe 19 iunie, a doua zi. Acesta le-a spus poliţiştilor că fata sa nu avea motive să părăsească gospodăria, întrucât anterior nu au existat conflicte între copil şi părinţii săi sau constrângeri din partea acestora din urmă.

Prima măsură a oamenilor legii a fost să o pună pe fată în urmărire naţională, semnalmentele şi fotografia ei fiind chiar de a doua zi după dispariţie la dispoziţia echipajelor din toate colţurile ţării. Georgiana Elena Zamfir are înălţimea de 1.65-1.68 m., este corpolentă, având aproximativ 75 de kilograme, are faţa alungită, ochii căprui şi părul negru lung, ţinut pe spate.

Peste patru zile se împlinesc două luni de când soţii Zamfir, oameni de 70 de ani, nu mai ştiu de soarta Georgianei, poliţia anunţând în mai multe rânduri familia că nu a reuşit să dea de dispărută. Cu eşec s-au soldat şi căutările declanşate în urma unor indicii oferite de tatăl Georgianei. Acesta o suspectează pe concubina unui vecin, de etnie romă, aciuată nu de mult timp în Cândeşti, că ar fi sursa nenorocirii.

Omul se teme că fata lui a ajuns în străinătate, în vreun cerc de infractori, unde este ţinută cu forţa. ”Această femeie, Viorica, i-a băgat în cap fetei mele că ar fi bine să plece de acasă, că trebuie să aibă viaţa ei, nu să stea cu părinţii, şi a făcut-o să meargă cu ea la Bucureşti. Acolo cine ştie ce a pus-o să facă, poate că a picat pe mâna unor nenorociţi care au trimis-o în străinătate”, ne-a declarat Stanciu Zamfir, tatăl Georgianei.

Georgiana a terminat opt clase şi, cât era acasă, lucra cu ziua prin vecini, la diverse munci gospodăreşti. Părinţii spun că nu ducea lipsă de bani şi că nu părea că ar avea vreo nemulţumire înainte de dispariţie.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite