Doi adolescenţi şi-au bătut colegul de clasă până i-au rupt splina. Incidentul a avut loc chiar în curtea şcolii. Agresorii au fost condamnaţi

0
0

Doi adolescenţi de 16 şi 17 ani din localiatea botoşăneană Ungureni au fost condamnaţi după ce şi-au bătut cu bestialitate colegul de clasă. Deşi incidentul a avut loc în curtea şcolii nimeni nu a intervenit. Tânărul bătut a fost dus cu ambulanţa la spital.

Daniel C. de 17 ani şi Cristian S. în vârstă de 16 ani au fost condamnaţi de judecători pentru vătămare corporală gravă după ce şi-au bătut cu bestialitate colegul de clasă. Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani de zile. 

Din cauza unor certuri între cei trei adolescenţi, Daniel C. şi Cristian S. şi-au aşteptat colegul la şcoală la Liceul Tehnologic din comuna Ungureni şi l-au bătut cumplit chiar în curtea unităţii de învăţământ. L-au lovit cu picioarele şi pumnii până i-au rupt splina. 

Băiatul s-a dus direct acasă şi nu a mai stat la ore. Simtindu-se din ce în ce mai rău, familia a chemat ambulanţa. Băiatul de 14 ani la data agresiunii a fost dus la spital unde a fost operat de urgenţă, pentru a-i fi salvată viaţa. 

În cele din urmă după luni de zile de îngrijiri medicale, adolescentul şi-a revenit. Agresorii au fost cercetaţi pentru vătămare corporală gravă. Aceştia fiind minori au scăpat deocamdată de închisoare, primind o pedeapsă educativă de un an de zile. 

În toată această perioadă, cei doi bătăuşi nu au voie să meargă la discotecă,săli de jocuri,internet şi să presteze 50 de ore de muncă în folosul comunităţii la Primăria Ungureni. Totodată părinţii bătăuşilor au fost puşi la cheltuială şi au plătit integral costurile intervenţiei chirugicale şi a spitalizării victimei. Agresorii au făcut apel însă la hotărârea judecătorească. 

citiţi şi:

Elev de 12 ani bătut crunt după ora de Educaţie Fizică. Directorul şcolii şi profesorul de sport, anchetaţi de Poliţie

VIDEO Control judiciar pentru agresorii elevului bătut în sala de clasă, la Liceul "Ştefan Procopiu" Vaslui

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite