Botoşaniul a intrat în ”febra” mondialului brazilian. Terasele şi barurile au lustruit televizoarele şi se întrec în oferte la bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri a început Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia iar terasele au fost luate cu asalt de microbişti. Majoritatea preferă doar o bere rece şi un loc cu multe televizoare.

Botoşaniul a intrat în febra mondialului de fotbal din Brazilia. Sătui de stat în casă, majoritatea aleg să vadă meciurile chiar şi cele de la ore târzii la terase în faţa unei halbe de bere. 

Locurile de întâlnire sunt aceleaşi pentru toţi microbiştii: acolo unde halba este mai rece şi mai ieftină dar şi televizorul mai mare. 

Locurile cele mai frecventate sunt pub-ul La Strada, situat chiar în centrul oraşului şi dotat cu plasme uriaşe, care transmit aproape non-sotp meciuri şi informaţii de la mondiale,pub-ul ”La Negustori”, desemenea într-o zonă centrală a oraşului care a pregătit şi o ofertă specială pentru microbişti: la un meci văzut, primeşti şi o gustare din partea casei pe lângă obişnuita bere. 

Totodată dacă luna iunie este sub zodia fotbalului, populate sunt şi terasele şi barurile cu profil sportiv. Astfel în topul preferinţelor se află ”Fan Club Botoşani” de lângă stadion, unde berea rece se împleteşte cu zeci de plasme pline cu fotbal şi stand-uri cu pariuri sportive dar şi barul ”Steaua” situat chiar sub stadionul municipal şi unde microbiştii se adună de ani de zile pentru acest gen de manifestări sportive. 

Există chiar şi locul unde boema botoşăneană, pictori, scriitori sau muzicieni se lasă fermecaţi de această dată de sportul rege la un mic bar ”AnaCom”, unde berea la halbă este foarte ieftină, iar microbiştii beneficiază în timpul campionatului de un panou uriaş şi de un videoproiector. În general însă mai toate pub-urile şi barurile botoşănene, şi-au făcut rost de televizoare şi s-au ”îmbogăţit” cu oferte la bere pe toată perioada mondialului brazilian. Preturile la halba de bere variază între 2,5 lei şi 4 lei.

citiţi şi:

FOTO Care sunt terasele preferate de microbiştii bârlădeni. Localurile de unde poate fi urmărit Campionatul Mondial de Fotbal

Campionatul Mondial de Fotbal, mană cerească pentru patronii de terase

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite