FOTO Care sunt terasele preferate de microbiştii bârlădeni. Localurile de unde poate fi urmărit Campionatul Mondial de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea barurilor şi restauranetelor din Bârlad au amenajat terase de vară unde pot fi urmărite meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Preferinţele microbiştilor sunt strâns legate de preţul berii şi dimensiunea plasmei.

Campionatul Mondial de Fotbal 2014, cel mai aşteptat eveniment sportiv din această vară, poate fi urmărit alături de grupul de prieteni microbişti de la terasa orcirăui bar sau restaurant din Bârlad. Deşi toţi patronii de localuri au creat condiţii pentru vizionarea meciurilor, majoritatea microbiştilor preferă câteva terase. Important e să fie sonorul cât mai tare şi berea să fie rece.

Dincolo de terasele de cartier, destul de numeroase, de altfel, sunt câteva locuri în centrul oraşului preferate. Alte localuri, deşi asigură toate condiţiile, sunt evitate de microbişti.

Unul din locurile preferate este terasa „Happy Time” din zona Stadion. Fiind un loc puţin mare retras, pe acoperişul fostului cetru comercial, mcirobiştii se pot simţi ca la ei acasă.

Cum înaintezi spre centru,  terasele sunt tot mai mari. La „Paradis”, terasa are 200 de lorui şi mai multe monitoare care permit clienţilor să vizioneze meciurile din orice colţ. „Aseară n-am avut clienţi care să dorească să vadă Campionatul. Condiţii sunt, preţul berii variază între 5 şi 7 lei, iar pizza şi micii de cea mai bună calitate”, a spus, pentru „Adevărul”, Nicu Ciobanu, administratorul localului.

Tearasa „Galmondo” din faţa Casei de Cultură, cunoscută sub numele „Covoraşul verede”, este preferată de mulţi microbişti, în special de tineri. Este montat un videoproiector. Preţul berii porneşte de la 3 lei pentru o halbă şi urcă până la 7 lei pentru anumite mărci de bere.

Tot în zonă este şi terasa „Art Club”. Fiind un local cu mai puţine locuri, microbiştii nu sunt atraşi. „Nu prea vin microbişti pe terasă. Nu avem bere la dozator, ci doar la sticlă, bere pe care o recomand”, a spus adminsitratorul Aurelian Zărnescu, zis Iani.

Altă terasă preferată de microbişti, tot „Galmondo”, se află chiar în curtea Primăriei, cu intrare prin laterala stângă. Şi aici este montat un vidoproiector. Berea la halbă e la mare căutare.

În zona Cerbul de Aur, restaurantul „Arcadia” şi-a amenajat terasa pentru a crea condiţii microbiştilor să savureze meciurile. Localul este preferat de microbiştii din generaţia „seniorilor”.

Citeşte şi: 

FOTO VIDEO Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial: fotbalul, samba şi natura, elementele festivităţii

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite