Reţea de evaziune fiscală întinsă în 26 de judeţe. Bistriţa-Năsăud, printre ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
evaziune tulcea

166 de percheziţii au loc, în această dimineaţă, în Bucureşti, precum şi în alte 26 de judeţe, la locuinţele şi sediile a 112 societăţi comerciale, în vederea destructurării unei grupări specializate în evaziune fiscală. Pe lista judeţelor unde au loc percheziţii este şi Bistriţa-Năsăud.


Potrivit Mediafax, percheziţiile se desfăşoară în Bucureşti şi în judeţele: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Bihor, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Maramureş, Neamţ Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Tulcea, Vâlcea, Vaslui şi Vrancea.

Vizate de procurori sunt angajaţii şi administratorii unei societăţi de asigurări, dar şi ai altor societăţi comerciale, existând suspiciuni că aceştia au constituit un grup infracţional organizat, în scopul obţinerii unor importante beneficii financiare prin sustragerea de la plata taxelor şi a impozitelor aferente unor drepturi salariale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 6 milioane de euro. Activitatea infracţională a celor implicaţi datează, se pare, din 2009. În urma percheziţiilor, 44 de persoane vor fi duse la audieri în Târgu Mureş.
 

Vă mai recomandăm:

Distribuitorul spirtului sanitar fabricat în Năsăud, ridicat de anchetatori. Acesta este cercetat pentru evaziune fiscală şi falsificare de produs

Patronii grupului Filadelfia din Bistriţa, acuzaţi de infracţiuni de criminalitate organizată de DIICOT Alba Iulia

 

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite