PSD a rămas fără purtător de cuvânt. Radu Moldovan a renunţat la funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Moldovan alături de Victor Ponta la Bistriţa
Radu Moldovan alături de Victor Ponta la Bistriţa

Partidul Social Democrat a rămas fără purtător de cuvânt după ce bistriţeanul Radu Moldovan şi-a anunţat demisia din această funcţie chiar acasă la el, în timpul unei vizite a liderilor USL.

Postul de purtător de cuvânt al PSD, funcţie care până acum a lansat unele dintre cele mai mari nume ale partidului la nivel naţional, a rămas vacantă după ce deputatul Radu Moldovan şi-a anunţat demisia. Funcţia ocupată în ultimii ani de persoane precum Cristian Diaconescu şi chiar Victor Ponta este liberă după ce Radu Moldovan a anunţat că preferă să se ocupe de atribuţiile sale din teritoriu decât să stea la Bucureşti ca şi purtător de cuvânt al partidului, funcţie pe care bistriţenii au obţinuto atunci când l-au susţinut pe Ponta pentru preşedenţia PSD.

„Am luat decizia de a renunţa la funcţia de purtător de cuvânt al PSD. Vreau să fiu mai mult alături de bistriţeni, vreau să pot afla problemele lor, vreau să pot discuta mai mult cu ei. Experienţa căpătată până acum cred că mă va ajuta mult şi cred că voi reuşi să fac ceva pentru locuitorii acestui judeţ", a declarat Radu Moldovan marţi în faţa liderului partidului său Victor Ponta.

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite